Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionel Gane, la un pas de a fi demis de la Dinamo. Fanii îi caută înlocuitor

Cristian Mihală

Publicat 13/03/2021 la 16:52 GMT+2

Dinamo trece printr-o perioadă extrem de dificilă, atât pe plan sportiv, cât şi financiar. ''Câinii'' se află doar pe locul 14 şi au 6 meciuri consecutive, în campionat, fără victorie. Ultima victorie a dinamoviştilor în campionat a fost obţinută pe 31 ianuarie, 1-0 pe terenul lui UTA Arad.

Jerry Gane

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Romeo Ene
În acest context, suporterii dinamovişti au anunţat că se caută soluţii pentru înlocuirea lui Jerry Gane pe banca tehnică, asta deşi antrenorul a reuşit să o ducă pe Dinamo în semifinalele cupei României, după 3-1 cu Dunărea Călăraşi.

DDB: "Se caută soluții"

Mandatul lui Ionel Gane pe banca lui Dinamo pare că a ajuns aproape de final, din cauza rezultatelor neconvingătoare din ultima vreme. Este o chestiune de timp până fanii-acţionari ai lui Dinamo vor găsi pe cineva care va dori să-l înlocuiască pe Gane.
Până acum, aceştia au fost refuzaţi de Şumudică, Rednic sau Duşan Uhrin, astfel Gane este în continuare antrenorul lui Dinamo datorită refuzurilor acestor antrenori.
"Problema antrenorului este în atenția DDB. Știm că este o URGENȚĂ. Se caută soluții, nu putem face totul public, nici în pripă. Argumentul nostru în negocieri este puterea suporterilor de a ține echipa, de a plăti salariile, inclusiv CONTRACTUL UNUI ANTRENOR, și al unui staff tehnic. Căutăm antrenor și în același timp căutăm bani pentru licență. Și nu mai avem nopți până nu le vom găsi și rezolva pe toat.'', a precizat DDB într-un comunicat oficial.
18 martie, zi decisivă pentru Dinamo
Pe 18 martie are loc procesul intentat de către Pablo Cortacero, acţionarul majoritar al lui Dinamo, împotriva suporterilor, care au preluat conducerea clubului după ce spaniolul a dispărut din peisaj în decembrie.
În cazul în care va câştiga, Cortacero va reveni la conducerea clubului şi va putea să gestioneze finanţele clubului, să-şi repună oamenii în funcţie, iar eforturile financiare făcute de suporteri până acum ar putea fi afectate.
Dinamo nu a mai prins play-off-ul din sezonul 2016-2017. În august 2020 a fost preluată de compania Benel International, care a promis că îi va reda strălucirea de altădată, însă Cortacero nu şi-a respectat promisiunile, iar clubul este îngropat în datorii.
31 martie este data-limită până la care suporterii trebuie să strângă banii pentru licenţă, aproximativ 700.000 de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo