Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo - Viitorul 0-5. Ionel Gane: "Ar trebui să ne fie rușine tuturor!". Ce a spus despre demisie

Cosmin Cioboata

Publicat 26/02/2021 la 23:06 GMT+2

Dinamo a fost învinsă fără drept de apel de Viitorul Constanța în "Ștefan cel Mare", scor 0-5, în etapa a 25-a din Liga 1.

Jerry Gane

Credit imagine: Eurosport

Situația de la Dinamo continuă să fie tragică. Trupa lui Ionel Gane a ajuns la 5 meciuri fără victorie în campionat (4 înfrângeri și o remiză). "Câinii" au pierdut categoric duelul cu Viitorul Constanța, scor 0-5, în runda cu numărul 25, și au coborât pe locul 13.
Dinamo nu s-a regăsit deloc în partida din "Ștefan cel Mare", în fața echipei pregătite de Mircea Rednic, fostul mare jucător și antrenor al "alb-roșiilor".

Dinamo - Viitorul 0-5. Reacția lui Ionel Gane: "Ar trebui să ne fie rușine tuturor!". Ce a spus despre demisie

Așa cum era de așteptat, Ionel Gane a fost extrem de supărat după înfrângerea istorică în fața Viitorului:
"Ar trebui să ne fie rușine tuturor! Am făcut greșeli foarte mari, individuale, și am început meciul foarte prost. Deja când scorul este 3-0 la pauză este greu să mai rămâi în joc. În repriza a doua am început să punem presiune, apoi am căzut din nou. E un rezultat de coșmar.
Pe fază ofensivă punem prea puține probleme, iar pe faza defensivă stăm prost. Poate e cel mai greu moment de când sunt aici. Venim după 5 meciuri în care am luat un singur punct. Situația e destul de grea pentru următoarele meciuri", a spus Ionel Gane, la finalul partidei.
Întrebat despre o posibilă demisie, Ionel Gane a spus că decizia finală nu îi aparține lui, dar dacă va fi nevoie, atunci va pleca:
"E o umilință, dar până la urmă e fotbal și trebuie să înțelegem. Trebuie să ne fie rușine tuturor. Am fost mai uniți când au fost probleme mult mai mari. Iar acum, când lucrurile sunt mai liniștite și suporterii au făcut eforturi fantastice, nu mai jucăm bine. Vom vedea ce se va întâmpla (n.r. - referitor la demisie), nu eu decid. Eu am spus deja că rămân atâta timp cât se poate, deci o să vedem", a mai spus Gane.

Dinamo - Viitorul 0-5. Înfrângere istorică pentru trupa din "Ștefan cel Mare"

De notat că este cea mai clară victorie a constănțenilor pe terenul lui Dinamo.
În același timp, este numai a doua oară în istorie când Dinamo pierde cu 5-0 pe teren propriu. Prima oară s-a întâmplat în 1986, într-o partidă cu Sportul Studențesc.
Cele mai usturătoare înfrângeri din istoria lui Dinamo:
  • 9 iunie 1968: U Cluj-Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986: Dinamo-Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998: Steaua-Dinamo 5-0
  • 6 decembrie 2014: Astra-Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019: Viitorul-Dinamo 5-0
În urma înfrângerii usturătoare din această seară, Dinamo a coborât pe locul 13 în Liga 1, la 10 puncte deasupra ultimului loc și la 9 sub zona playoff-ului. De cealaltă parte, Viitorul a urcat pe poziția a 10-a, la 7 puncte depărtare de primele 6 locuri care asigură prezența în playoff.
program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo