Situația de la Dinamo continuă să fie tragică. Trupa lui Ionel Gane a ajuns la 5 meciuri fără victorie în campionat (4 înfrângeri și o remiză). "Câinii" au pierdut categoric duelul cu Viitorul Constanța, scor 0-5, în runda cu numărul 25, și au coborât pe locul 13.
Dinamo nu s-a regăsit deloc în partida din "Ștefan cel Mare", în fața echipei pregătite de Mircea Rednic, fostul mare jucător și antrenor al "alb-roșiilor".

Dinamo - Viitorul 0-5. Mircea Rednic, dezamăgit de situația din "Ștefan cel Mare": "Nu trebuia să se ajungă aici!"

Romanian Liga I
Super Liga Europei | Reacția fermă a lui Răzvan Burleanu după anunțul înființării noii competiții
ACUM 20 ORE
Mircea Rednic și-a condus echipa către o victorie istorică, dar nu a schițat vreun zâmbet. Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo consideră că jucătorii săi au profitat de toate ocaziile pe care și le-au creat:
"Am avut și noroc, am marcat din aproape toate situațiile pe care le-am avut. Dinamo a jucat fără 3 jucători de bază, iar asta a contat. Aveam nevoie să obținem cele 3 puncte pentru că nu mai câștigasem de mult timp. A fost un joc bun, iar în repriza a doua s-au creat mai multe spații pentru că Dinamo a început să riște. Nu trebuie să începem fiesta, oricum", a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului din "Ștefan cel Mare".
Apoi, Mircea Rednic a primit o întrebare delicată: "Vă pare rău de situația în care se află Dinamo?"
"Normal că îmi pare rău, pentru că nu trebuia să se ajungă aici. Nu trebuia să se ajungă aici! Nu se poate să nu știi dacă echipa e vândută sau nu. Numai la pantofi dacă te uitai îți dădeai seama că nu e în regulă. Au vrut să facă rău echipei", a mai spus Rednic.

Dinamo - Viitorul 0-5. Înfrângere istorică pentru trupa din

"

Ștefan cel Mare

"

De notat că este cea mai clară victorie a constănțenilor pe terenul lui Dinamo.
În același timp, este numai a doua oară în istorie când Dinamo pierde cu 5-0 pe teren propriu. Prima oară s-a întâmplat în 1986, într-o partidă cu Sportul Studențesc.
Cele mai usturătoare înfrângeri din istoria lui Dinamo:
  • 9 iunie 1968: U Cluj-Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986: Dinamo-Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998: Steaua-Dinamo 5-0
  • 6 decembrie 2014: Astra-Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019: Viitorul-Dinamo 5-0
În urma înfrângerii usturătoare din această seară, Dinamo a coborât pe locul 13 în Liga 1, la 10 puncte deasupra ultimului loc și la 9 sub zona playoff-ului. De cealaltă parte, Viitorul a urcat pe poziția a 10-a, la 7 puncte depărtare de primele 6 locuri care asigură prezența în playoff.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Romanian Liga I
Dusan Uhrin vrea să fie "salvatorul" lui Dinamo: "O să dau totul, dar avem o grămadă de probleme!"
17/04/2021 LA 05:45
Romanian Liga I
Dinamo a reușit un egal la Astra, dar ”câinii” ar putea ajunge pe ultimul loc la sfârșitul etapei!
16/04/2021 LA 19:33