„S-au rezolvat multe probleme la Dinamo. Chiar ieri și alaltăieri s-au rezolvat problemele cu Contra și preparatorul fizic (n.r. - Javi Reyes), s-a închis litigiul. Au fost achitate datoriile, până la urmă au ajuns părțile la un acord. S-a închis cazul, nu mai au probleme cu asta. S-a negociat, Cosmin a lăsat de la el, a lăsat serios. S-au făcut eforturi foarte mari la Dinamo”, a declarat Hulubei la DigiSport.
”Dinamo mai are de plătit câțiva antrenori de la Copii și Juniori, sume foarte mici, pe care le vor plăti cu siguranță. Nu știu către Stat, dar acolo se pot reeșalona datoriile. Dacă merg tot așa, până pe 31 martie cred că își iau licența și pentru competițiile europene”, a detaliat el.

Cosmin Contra a ajuns la un compromis

Romanian Liga I
Steliano Filip nu-și explică de ce a fost exclus din lotul lui Dinamo de Rednic: "Lumea nu știe!"
06/12/2021 LA 17:45
Cosmin Contra a ajuns la Dinamo în august 2020, ”sedus” de noul proiect al conducerii spaniole a clubului. Însă el a părăsit echipa din Ștefan cel Mare la doar patru luni distanță după ce nu a fost plătit deloc.
El a decis apoi să depună memoriu la FRF pentru a-și primii salariile restante.
El a vrut banii pentru cele patru luni lucrat, deși conform contractului, ar fi putut primi chiar 600.000 de euro, salariul valabil pe tot contractul. Ulterior, el a făcut un compromis și a acceptat să primească doar două salarii, echivalentul a 50.000 de euro.
Romanian Liga I
Clinceni - Dinamo 1-0 | Rednic a reacționat vehement după înfrângerea dură în fața ultimei clasate
04/12/2021 LA 05:28
Romanian Liga I
Dinamo a demarat discuțiile pentru înlocuirea lui Rednic! Cine a fost primul antrenor contactat
27/11/2021 LA 17:55