„S-au rezolvat multe probleme la Dinamo. Chiar ieri și alaltăieri s-au rezolvat problemele cu Contra și preparatorul fizic (n.r. - Javi Reyes), s-a închis litigiul. Au fost achitate datoriile, până la urmă au ajuns părțile la un acord. S-a închis cazul, nu mai au probleme cu asta. S-a negociat, Cosmin a lăsat de la el, a lăsat serios. S-au făcut eforturi foarte mari la Dinamo”, a declarat Hulubei la DigiSport.
”Dinamo mai are de plătit câțiva antrenori de la Copii și Juniori, sume foarte mici, pe care le vor plăti cu siguranță. Nu știu către Stat, dar acolo se pot reeșalona datoriile. Dacă merg tot așa, până pe 31 martie cred că își iau licența și pentru competițiile europene”, a detaliat el.

Cosmin Contra a ajuns la un compromis

Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
Cosmin Contra a ajuns la Dinamo în august 2020, ”sedus” de noul proiect al conducerii spaniole a clubului. Însă el a părăsit echipa din Ștefan cel Mare la doar patru luni distanță după ce nu a fost plătit deloc.
El a decis apoi să depună memoriu la FRF pentru a-și primii salariile restante.
El a vrut banii pentru cele patru luni lucrat, deși conform contractului, ar fi putut primi chiar 600.000 de euro, salariul valabil pe tot contractul. Ulterior, el a făcut un compromis și a acceptat să primească doar două salarii, echivalentul a 50.000 de euro.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59