Contra a revenit cu ambiții mari la Dinamo, a sperat și a crezut 100% că proiectul promis de iberici va înflori, iar trupa din "Ștefan cel Mare" va ajunge din nou în topul fotbalului românesc.
Dar Contra a rămas doar cu speranțele. Spaniolii n-au virat vreun salariu în cele 3 luni petrecute la conducerea lui Dinamo, iar oamenii de la club au început ușor ușor să plece. Mai întâi membrii din staff-ul medical, apoi jucătorii cărora li s-au promis bani mulți, iar acum Cosmin Contra.
Contra a rupt de ceva timp relația cu Cortacero, iar despărțirea de Dinamo reprezenta numai o chestiune de timp. Extrem de supărat și dezamăgit de neseriozitatea investitorilor iberici, "Guriță" a ajuns să se teamă pentru sănătatea lui, afectată de stres.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52

Scrisoarea lui Cosmin Contra pentru fani, la despărțirea de Dinamo

Contra a plecat de la Dinamo, dar nu înainte să-și ia bun rămas de la fanii care au dat și continuă să dea totul pentru a-și salva clubul.
"Guriță" a pregătit o scrisoare în care a explicat pe larg de ce a hotărât să plece din "Ștefan cel Mare", iar la final a avut un mesaj superb pentru suporteri:
"Dragi suporteri dinamoviști,
Plec din România cu o mare durere în suflet. Nu mi-am imaginat niciodată că proiectul în care am crezut cel mai mult în viața mea este o mare minciună. Vă rog să îmi iertați naivitatea. Am garantat pentru niște oameni pe care nu îi cunoșteam și am greșit.
Au fost cele mai grele 4 luni din cariera mea de antrenor, din cauza problemelor, minciunilor, promisiunilor... Nu sunt un laș! Cei care mă cunosc cu adevărat știu câte sacrificii și compromisuri am făcut pentru Dinamo. În 4 luni, mi-am văzut familia o singură dată. Am fost trup și suflet pentru Dinamo.
Din cauza stresului, am avut probleme medicale care mi-au afectat foarte mult familia. Sunt un luptător și aș fi găsit puterea să continui, dar nu mai este vorba de mine, ci de liniștea și echilibrul familiei mele.
Aș fi rămas pentru voi, suporterii dinamoviști, singurii care ați fost lângă echipă in aceste momente.
Cu voi alături, Dinamo nu poate muri niciodată!"
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10