Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UPDATE | Contra și-a luat la revedere de la jucătorii lui Dinamo! Ce a declarat "Guriță" la plecare

Cosmin Cioboata

Actualizat 03/12/2020 la 15:30 GMT+2

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria clubului, cu probleme financiare care nu se mai termină și cu frica neîntreruptă a falimentului.

Cosmin Contra

Credit imagine: Eurosport

UPDATE
"Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult pe temă sportivă, dar asta e... Nu mă întrebați pe mine de jucători. Cei de la club n-au mai dat niciun semn. Nu e treaba mea, e treaba celor care conduc clubul în momentul de față.
Fiecare persoană are o limită, a mea a ajuns deja peste limită. Am plecat în fotbalul mare de la Dinamo, acum trei ani am fost aproape să câștig campionatul, e un club care merita acest efort. Suporterii trebuie să înțeleagă că sănătatea e mai presus de orice, îmi pare rău că n-am putut să fac mai mult. Nu mai revin în România!", a declarat Contra la plecarea de la Săftica, citat de gsp.ro.
Știrea inițială
Dinamoviștii și-au făcut speranțe uriașe odată cu sosirea investitorilor spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero. Dar visul frumos s-a transformat în numai 3 luni într-un adevărat coșmar, de care multe persoane din cadrul clubului încearcă acum să scape.
Primii au fost cei 3 membri din staff-ul medical, iar acum au început să plece și jucătorii aduși în "Ștefan cel Mare" cu promisiunea unor salarii peste media întâlnită în Liga 1.
Borja Valle și Isma Lopez s-au prezentat în această dimineață în cantonamentul de la Săftica, dar nu au participat la antrenament. Cei doi spanioli au depus memorii ca să devină liberi de contract și vor pleca din "Ștefan cel Mare" fără să încaseze vreun ban din partea noilor conducători.

Contra și-a luat la revedere de la jucătorii lui Dinamo

În același timp, Cosmin Contra s-a prezentat la baza de antrenament de la Săftica, dar nu a mai condus ședința de pregătire. Tehnicianul de 44 de ani s-a săturat de incertitudinea și problemele din "Ștefan cel Mare" și a decis să încheie colaborarea. Potrivit doardinamo.ro, "Guriță" și-a luat la revedere de la jucători în această dimineață.
Contra i-a rugat pe fotbaliști să-l înțeleagă, dar nu mai poate continua pe banca lui Dinamo deoarece își riscă sănătatea. În ultimele zile, tehnicianul a avut dureri puternice în piept și s-a speriat că ar putea suferi un infarct. În cele din urmă, Contra a decis să se întoarcă la Madrid, acolo unde locuiește familia sa.
Jucătorii lui Dinamo au încercat să-l convingă să rămână și la ultimul meci cu FC Argeș, programat mâine (ora 20:30), însă Contra a fost de neînduplecat.

Suporterii lui Dinamo au plătit cazarea și masa jucătorilor în deplasarea de la Pitești

Fără vreun sprijin din partea investitorilor spanioli, jucătorii rămași la Dinamo vor fi susținuți financiar de suporteri în deplasarea de la Piteși. Peluza Cătălin-Hîldan a anunțat pe contul de Facebook că un membru din progrmaul "Doar Dinamo București" a plătit cazarea și masa pentru echipă, la hotelul Ramada din Pitești.
În același timp, "câinii" au anunțat că programul "DDB" a depășit suma de 750.000 de euro adunată din abonamente, donații, bilete și sponsorizări. Fanii lui Dinamo s-au mobilizat și au cumpărat aproximativ 12.000 de bilete virtuale pentru meciul de la Pitești, iar toate încasările vor intra în programul DDB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo