Gazeta Sporturilor anunță astăzi că CFR continuă să stea pe un butoi de pulbere. După ce oficialii au renunțat la Marius Șumudică într-un moment în care formația obținuse doar victorii în Liga 1, acum nemulțumirile sunt legate de Dan Petrescu și de metodele acestuia.
Concret, tehnicianul a intrat în contre dure cu patronii clubului, aceștia reproșându-i că fotbaliști ca Hoban, Butean, Rodriguez, Fofana sau Tahiri nu joacă deloc, deși li se plătesc contracte foarte mari.
"SuperDan" e un antrenor care nu dă socoteală conducerii și ia fiecare decizie în funcție de propriile idei, iar acest lucru deranjează în lojă, notează sursa citată. În plus, și fotbaliștii sunt extrem de nemulțumiți de metodele lui Petrescu, acesta impunând un program "spartan" și prea puține libertăți.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Nici Alibec, un om de bază pentru campioană, nu e mulțumit de modul în care fostul mare internațional pregătește echipa, considerând că antrenamentele sunt prea tari. Relația dintre cei doi s-a deteriorat, iar vârful venit sub formă de împrumut de la Kayserispor vrea să se întoarcă în Turcia din iarnă.
CITEȘTE ȘI:
MOURINHO, OFERTĂ URIAȘĂ DE ULTIMĂ ORĂ PENTRU A PLECA DE LA ROMA. ANUNȚUL FĂCUT DE "SPECIAL"

Dan Petrescu, înlocuit cu Adrian Mutu?

Pe lângă toate argumentele prezentate anterior, conducerea e dezamăgită și de rezultate. Era evident că jocul nu va mai fi spectaculos odată cu venirea lui Dan Petrescu, tehnician recunoscut pentru stilul foarte închis, bazat exclusiv pe defensivă și contra-atac, dar avansul avut în fruntea clasamentului s-a tot micșorat.
La venirea fostului fundaș dreapta, trupa din Gruia avea 12 puncte avans față de FCSB, principala adversară la titlu. În acest moment, distanța dintre cele două s-a înjumătățit. Nici în Conference League lucrurile nu stau mai bine, CFR, care joacă azi cu Alkmaar, având un singur punct.
Demiterea lui Mutu de la FC U Craiova 1948 a întărit și mai mult convingerea conducerii că Dan Petrescu ar fi bine să fie îndepărtat. Patronii CFR-ului sunt buni prieteni cu "Briliantul" și îl vor neapărat pe banca tehnică, deși acesta nu a confirmat nicăieri, ca antrenor.
Singurul motiv care îl ține încă pe Dan Petrescu la CFR e clauza de reziliere de 400.000 de euro, însă conducerea ardelenilor a arătat în trecut că nu se cramponează foarte mult de astfel de detalii. Edi Iordănescu și Marius Șumudică au primit compensații pentru a pleca de la club după un timp foarte scurt petrecut la cârma echipei.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
International friendlies
Încă un fotbalist important, OUT din lotul României înainte de amicalele cu Slovenia și Moldova
13/11/2022 LA 19:45