Consiliul de Administrație a reușit azi să-i dea o lovitură importantă lui Pablo Cortacero și l-a înlocuit pe acesta din funcția de președinte pe care o deținea în cadrul său, deși el rămâne membru cu aceleași drepturi ca oricare altul, însă funcția nu va mai fi ocupată de el. În ciuda faptului că spaniolul voia să capete și mai multă înfluență, el a fost schimbat cu Constantin Eftimescu (68 de ani), ales în unanimitate.
Din Consiliul de Administrație mai fac parte Cristi Hîldan, Cornel Țălnar și Cornel Dinu. Pe ordinea de zi s-au mai aflat două aspecte: trecerea sediului clubului Dinamo de la RIN pe Calea Dorobanților, vizavi de "Perla", dar și stabilirea bugetului pentru actualul sezon.

Dinamo a scăpat la limită de depunctare

Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08
Suma de 800.000 de lei a intrat în conturile clubului, iar astfel Dinamo evită o depunctare de șase puncte."Da, este adevărat, a intrat această sumă în club", au declarat oficialii clubului din Ștefan cel Mare pentru Gazeta Sporturilor. Totuși, banii nu sunt de la Pablo Cortacero: "Au intervenit și au ajutat diverși parteneri ai lui Dinamo, parteneri de imagine, printre alții", au informat reprezentanții lui Dinamo.
Dinamo avea la dispoziție până pe 30 noiembrie pentru a-și achita datoriile către diverse părți în valoare de 800.000 de lei pentru a nu fi depunctată de către FRF. Dinamo se regăsește în zona retrogradării și, cu fiecare zi care trece, la clubul din Ștefan cel Mare situaţia pare din ce în ce mai neagră. Grupul de acţionari spanioli încă nu a plătit jucătorii, staff-ul şi angajaţii de când a preluat clubul, lucru dezvăluit inclusiv de Contra.
Romanian Liga I
Dinamo poate lua gratis un jucător de la Clinceni! Pe cine vrea Stoican
12/01/2022 LA 12:57
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41