Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a scăpat de depunctare! Cine a adus cei 800.000 de lei necesari

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/11/2020 la 14:28 GMT+2

Suma de 800.000 de lei a intrat în conturile clubului iar astfel Dinamo evită o depunctare de șase puncte.

Dinamo

Credit imagine: Eurosport

„Da, este adevărat, a intrat această sumă în club”, au declarat oficialii clubului din Ștefan cel Mare pentru Gazeta Sporturilor.
Totuși, banii nu sunt de la Pablo Cortacero: ”Au intervenit și au ajutat diverși parteneri ai lui Dinamo, parteneri de imagine, printre alții”, au informat reprezentanții lui Dinamo.
Dinamo avea la dispoziție până pe 30 noiembrie pentru a-și achita datoriile către diverse părți în valoare de 800.000 de lei pentru a nu fi depunctată de către FRF.

Situația e drastică la Dinamo

Dinamo e în zona retrogradării și, cu fiecare zi care trece, la clubul din Ștefan cel Mare situaţia pare din ce în ce mai neagră. Grupul de acţionari spanioli încă nu a plătit jucătorii, staff-ul şi angajaţii de când a preluat clubul, lucru dezvăluit inclusiv de Contra.
Situația e atât de dramatică la club încât Cosmin Contra nu a putut organiza antrenamentul de de acum câteva zile pentru că nu a fost prezent niciun membru al staff-ului medical.
Noul patron promite din Spania că lucrurile se vor regla, însă clubul a ajuns într-o situație fără precedent, nici măcar în epoca "Negoiță" nefiind atât de mari probleme financiare. În acest moment, s-a stabilit o Adunare Generală pentru 21 decembrie, însă PCH a ajuns la capătul răbdării. Fanii sunt convinși că patronii iberici nu au nicio soluție de redresare și nici măcar nu urmăresc acest lucru și au cerut ajutorul ambasadorului Spaniei la București.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo