„Da, este adevărat, a intrat această sumă în club”, au declarat oficialii clubului din Ștefan cel Mare pentru Gazeta Sporturilor.
Totuși, banii nu sunt de la Pablo Cortacero: ”Au intervenit și au ajutat diverși parteneri ai lui Dinamo, parteneri de imagine, printre alții”, au informat reprezentanții lui Dinamo.
Dinamo avea la dispoziție până pe 30 noiembrie pentru a-și achita datoriile către diverse părți în valoare de 800.000 de lei pentru a nu fi depunctată de către FRF.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 8 ORE

Situația e drastică la Dinamo

Dinamo e în zona retrogradării și, cu fiecare zi care trece, la clubul din Ștefan cel Mare situaţia pare din ce în ce mai neagră. Grupul de acţionari spanioli încă nu a plătit jucătorii, staff-ul şi angajaţii de când a preluat clubul, lucru dezvăluit inclusiv de Contra.
Situația e atât de dramatică la club încât Cosmin Contra nu a putut organiza antrenamentul de de acum câteva zile pentru că nu a fost prezent niciun membru al staff-ului medical.
Noul patron promite din Spania că lucrurile se vor regla, însă clubul a ajuns într-o situație fără precedent, nici măcar în epoca "Negoiță" nefiind atât de mari probleme financiare. În acest moment, s-a stabilit o Adunare Generală pentru 21 decembrie, însă PCH a ajuns la capătul răbdării. Fanii sunt convinși că patronii iberici nu au nicio soluție de redresare și nici măcar nu urmăresc acest lucru și au cerut ajutorul ambasadorului Spaniei la București.
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
IERI LA 11:32
Romanian Liga I
Deaconu a făcut marele anunţ: de când vom avea VAR în Liga 1
IERI LA 09:35