Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Rednic este alesul fanilor-acționari! El va conduce Dinamo din sezonul viitor

Ion Alexandru

Actualizat 11/07/2020 la 07:22 GMT+3

Mircea Rednic este considerat salvatorul la Dinamo, iar fanii care speră ca în câteva zile să devină patronii clubului l-au ales pentru a fi manager al noilui proiect.

Mircea Rednic

Credit imagine: Getty Images

Mircea Rednic a fost deja contactat după ce fanii din cadrul programului DDB au semnat memorandumul cu Negoiță. Aceștia sunt foarte hotărâți să schimbe toată organigrama clubului și să numească un singur om în fruntea echipei de fotbal după modelul britanic.
Ionuț Negoiță este istoriei la Dinamo, iar fanii-acționari din cadrul DDB vor să-l readucă pe Mircea Rednic în fruntea revolușiei pregătite de ei în Ștefan cel Mare. Actualmente rival în lupta pentru evitarea retrogradării, la Poli Iași, Rednic este considerat cel mai potrivit pentru a prelua funcția de manager și antrenor încă din luna august.
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Luni 13 este ziua decisivă

Memorandumul semnat de fanii dinamoviști cu Negoiță prevede ca în termen de 3 zile, actualul patron să pună la dispoziție toate documentele solicitate. Apoi, peste alte 15 zile, să fie finalizat auditul financiar. „Pe toată perioada negocierilor, conducerea clubului va fi supervizată de către reprezentanții suporterilor", au anunțat cei din DDB pe Facebook.

Mircea Rednic este deja la București

Mircea Rednic a primit vestea la București, chiar înaintea meciului direct dintre echipa sa Poli Iași și Dinamo. Meciul este programat mâine, iar cele două sunt în luptă directă pentru salvarea de la retrogradarea în liga a doua! Rednic a adus ultimul titlu în 2007 și a mai fost la Dinamo de încă două ori de atunci. Negoiță l-a dat afară pe antrenorul de 58 de ani în 2016 și 2019.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo