Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neplătit de două luni, Nistor amenință că pleacă de la Dinamo! Căpitanul este supărat pe Negoiță

Ion Alexandru

Actualizat 30/11/2019 la 09:04 GMT+2

Dan Nistor a anunțat că pleacă de la Dinamo dacă problemele financiare nu se rezolvă până în pauza de iarnă. Căpitanul dinamovist nu pare dispus să rămână la echipă, chiar dacă oamenii din conducere au dat semnale că totul se va rezolva în cele din urmă.

Dan Nistor, capitanul lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Fanii știau că fotbaliștii lui Dinamo sunt neplătiți de două săptămâni, dar Dan Nistor a afirmat că problemele sunt mai mari. Neplățile sunt nefăcute de câteva luni, iar Nistor a fost tranșant la Digisport.
Muncești în gol degeaba. În presă a apărut că am avut întârzieri de 15 zile, dar noi nu am mai primit banii de două luni. Dacă nu voi fi plătit, mă voi gândi în decembrie să plec. Am un copil de crescut. Dacă nu vine Moș Crăciun, cu siguranță nu voi mai rămâne. Nu se mai poate așa! Ne e și nouă foame și trebuie să mâncăm. Nu l-am mai văzut pe Negoiță de un an. L-am văzut doar la televizor și în conferințele de presă, e un băiat frumușel
Mijlocașul are șanse foarte mari să părăsească Liga 1 în iarnă, pentru aproximativ 300.000 de euro. Impresarul lui Nistor a trimis mai multe recomandări câtorva cluburi din Arabia Saudită.
Dinamo a învins aseară cu 1-0 pe Poli Iași. Acest succes duce echipa lui Dușan Uhrin la doar două puncte de zona playoff.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo