Echipa lui Dan Petrescu a devenit, pentru al cincilea sezon consecutiv, campioana României și se pregătește pentru următorul sezon de Champions League, unde ar urma să aibă o misiune mai ușoară decât în alți ani.
În viitorul sezon, trupa din Gruia nu se va mai baza, însă, pe serviciile lui Runar Sigurjonsson, islandezul venit în iarna lui 2021 în Ardeal. Plătit cu 420.000 de euro/sezon, nordicul avea contract cu CFR până în 2023, dar părțile au ajuns la un numitor comun privind încetarea colaborării.
"Mulțumim, Runar Mar Sigurjonsson!
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
ACUM 13 ORE
Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Runar Mar Sigurjonsson au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Venit la CFR Cluj de la FC Astana în februarie 2021, mijlocașul islandez a bifat 37 de meciuri în tricoul echipei noastre și a marcat 8 goluri.
Îi mulțumim lui Runar pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!", se arată în comunicatul celor de la CFR Cluj.

Sigurjonsson anunțase deja că nu va mai continua la CFR Cluj

La mai puțin de 24 de ore de la duelul cu Universitatea Craiova, Runar Mar Sigurjonsson a anunțat că se va despărți de CFR Cluj în vara acestui an.
Mijlocașul de 31 de ani a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care le-a mulțumit fanilor și coechipierilor.
"Din nou campion al României! Am luat decizia de a-mi încheia contractul cu CFR Cluj și vreau să mulțumesc pe această cale fanilor și colegilor de echipă pentru cele 18 luni petrecute împreună. Trei trofee și amintiri frumoase", a scris Runar Sigurjonsson pe contul său de Instagram.
Islandezul a ajuns în Gruia la începutul anului 2021, adunând 24 de apariții în tricoul clujenilor, pentru care a reușit 5 goluri și 3 assist-uri. Potrivit site-ului transfermarkt.com, Sigurjonsson are o cotă de piață de 1 milion de euro.
Romanian Liga I
CFR Cluj are o ofertă de nerefuzat pentru Andrei Burcă! Unde este dorit fundașul
29/06/2022 LA 18:04
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
29/06/2022 LA 11:58