Dinamo ar urma să-l piardă pe Deian Sorescu la o echipă din străinătate și chiar dacă trupa lui Dario Bonetti ar ceda un jucător de mare valoare, ar găsi rezolvarea mai multor probleme financiare: "Dacă îl vom pierde pe Sorescu ar fi o problemă, dar s-ar rezolva unele probleme financiare şi am putea cumpăra alt jucător. Pentru noi este un jucător foarte important", a declarat Bonetti, potrivit Agerpres.
Tehnicianul italian se bazează în continuare şi pe aportul lui Paul Anton, chiar dacă jucătorul a depus memoriu să devină jucător liber pentru neplata salariilor: "Paul Anton este pe calea cea bună, sperăm ca la următorul meci să fie prezent. Sper ca el să continue cu Dinamo, pentru că e un jucător bun, este alături de proiectul nostru şi sper pentru binele lui Dinamo şi al suporterilor ca viitorul lui să fie la Dinamo".

Ce spune Dario Bonetti despre transferul lui Deian Sorescu de la Dinamo

Romanian Liga I
Cum l-au convins dinamoviștii pe Deian Sorescu să rămână la echipă! Ce sumă de bani a încasat
17/09/2021 LA 08:30
Referitor la partida cu Farul Constanţa, din deplasare, Bonetti a afirmat că oricărei echipe îi va fi greu să câştige pe terenul formaţiei pregătite de Gheorghe Hagi: "Nu este surprinzător că s-au vândut toate biletele. Orice meci este important, pentru că sezonul este lung. În acest moment am pierdut meciuri, dar aveam posibilitatea să facem egal.
Este vorba despre experienţă. Farul este o echipă bună, cu calitate, au un proiect pe termen lung. Oricărei echipe îi va fi greu să câştige acolo. Eu aş vrea ca jucătorii mei să facă un meci bun, vom vedea rezultatul. Ştiu că Hagi este o legendă aici, un antrenor foarte inteligent".
La antrenamentul de joi, de pe stadionul Dinamo, jucătorii pregătiţi de Bonetti au fost vizitaţi de fostul jucător Ionel Dănciulescu, despre care italianul a spus că este o legendă în Ştefan cel Mare: "Dănciulescu este o legendă aici, este foarte apropiat de jucători, care îi ascultă sfaturile. Avem nevoie de timp, fără presiune. Rezultatele sunt importante, le vorbesc jucătorilor în fiecare zi despre asta", a mai spus Bonetti.
Partida Farul Constanţa - Dinamo, din cadrul etapei a 6-a a Ligii I, se va disputa vineri, la Ovidiu, de la ora 21:30.
Romanian Liga I
Deian Sorescu, aproape de despărțirea de Dinamo! Cu ce club din Europa ar putea semna
31/08/2021 LA 06:00
Romanian Liga I
FCSB a făcut o ofertă pentru Deian Sorescu! Care a fost răspunsul celor de la Dinamo
27/08/2021 LA 17:52