Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Am făcut un efort mare, dar așa e în fotbal!" Dinamoviștii, dezamăgiți după ce au ratat victoria cu UTA

Bianca Dumitru

Publicat 02/10/2021 la 20:49 GMT+3

Dinamo nu a reușit să se impună în meciul cu UTA Arad, în ciuda faptului că a condus cu 2-0 și a evoluat cu om în plus pe teren pe tot parcursul reprizei secunde. După meci, Deian Sorescu și Gabriel Torje au vorbit despre prestația echipei din Ștefan cel Mare, arătându-se dezamăgiți de ratarea victoriei.

Dinamo - UTA Arad. Sursa: Agerpres

Credit imagine: Other Agency

Dinamo a obținut în această seară, în meciul cu UTA Arad din a 11-a etapă a Ligii 1, primul punct după 7 înfrângeri consecutive în campionat. Deși au condus cu 2-0 și au jucat cu un om în plus pentru o repriză, jucătorii din Ștefan cel Mare nu au reușit să obțină victoria, partida încheindu-se cu scorul de 2-2.
La finalul duelului, căpitanul dinamoviștilor s-a arătat dezamăgit de rezultat și de faptul că echipa sa nu a reușit să profite de faptul că UTA a rămas în 10 din finalul primei reprize. Deian Sorescu a vorbit și despre poziția în care a fost folosit de Mircea Rednic, precizând că și-ar fi dorit să ocupe alt post.
"A fost greu, foarte greu. Dar așa este în fotbal, când ai multe ocazii și nu marchezi se răzbună. Împreună cu cei din staff o să analizăm meciul și cu siguranță ne vor spune ce am greșit. Păcat că nu am profitat de omul în plus.
Am fost și noi poate în trecut mai buni cu om in minus. Așa e fotbal, când nu marchezi, ocaziile se răzbună, după cum s-a întâmplat. N-am vorbit cu Moldoveanu, dar nu avem ce să-i reproșăm, câștigăm împreună și pierdem împreună.
Trebuie să rămânem uniți, doar noi o putem scoate la capăt. Am discutat cu dânsul, mi-a transmis că o să mă folosească în atac. Am fost și eu puțin debusolat de aceste schimbări de poziție în teren, dar asta nu a fost niciodată o scuză pentru evoluțiile mele. Aș fi preferat să rămân pe postul de fundaș dreapta", a declarat Deian Sorescu.

"Nu trebuia să joc astăzi"

La rândul său, Gabriel Torje a punctat că, din punctul lui de vedere, Dinamo a pierdut în această seară două puncte importante. Mijlocașul a dezvăluit că el nu ar fi trebuit să fie pe teren în meciul cu UTA Arad, Mircea Rednic văzându-se obligat să-l folosească din cauza unei probleme medicale a lui Cosmin Matei.
"E dureros, să zic. Am avut meciul în mână, am controlat în mare parte, nu știu dacă am dominat ca și posesii, dar ca ocazii, am avut cu siguranță mai multe decât ei. Ăsta este fotbalul. Nu e o scuză când joci cu un om în minus, când joci așa, ești doar cu un om în minus, nu cu cinci.
Nu știu dacă vi se pare că am suferit din punct de vedere fizic, s-a făcut mult sacrificiu încă din prima repriză, s-a făcut un efort mare, așa trebuie să jucăm. Nu cred că mai vorbeam acum de condiția fizică, dacă Steliano Filip degaja direct în aut și nu exista acel ricoșeu nefericit. Sau dacă Robert Moldoveanu marca, sau dacă eu nu ratam, sau dacă bara lui Amzar intra în poartă...
Trebuie să vedem partea pozitivă, după multe puncte pierdute vine acesta cu o echipă puternică, a spus și domnul Petrescu despre UTA că e una dintre echipele echilibrate. Eu cred că astăzi am pierdut două puncte.
Când nu voi fi bine din punct de vedere fizic, nu voi juca. Nu era planificat să joc, am vorbit cu nea Mircea, dar o accidentare a lui Cosmin Matei a făcut să intru titular", a spus Torje.
După 11 etape, Dinamo are 7 puncte și este pe locul 15 în clasamentul Ligii 1. În următoarea etapă din campionat, după pauza competițională cauzată de meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, dinamoviștii vor juca în deplasare, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, pe 16 octombrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo