Liga 1 se reia în acest weekend, după pauza cauzată de meciurile echipei naționale. Unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei a 8-a este FCSB - Dinamo, programat duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională.
Înaintea acestei partide, cele două echipe au făcut câteva transferuri importante. Dinamoviștii s-au întărit prin mutările lui Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Mirko Ivanovski, Plamen Iliev, Cătălin Itu și Cătălin Țîră, în timp ce FCSB i-a transferat pe Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe și Constantin Budescu.
Acesta din urmă a făcut primele declarații astăzi, comentând revenirea la FCSB și situația din cadrul lotului. Budescu, care a mai evoluat în tricoul roș-albaștrilor în sezonul 2017/18, a vorbit și despre relația sa cu Edi Iordănescu, arătându-se optimist cu privire la modul în care va evolua echipa.
Fotbal
Edi Iordănescu, vehement după primele meciuri la națională! Ce le-a transmis fotbaliștilor
05/05/2022 LA 09:40
"Așa este. Am declarat că după 30 de ani mă apuc de fotbal. Am încercat și încerc să fac unele schimbări în viața de fotbalist și sper să se vadă și în teren. Mă simt foarte bine. Au mai fost câteva tentative. Este bine că am venit acum. Totul este ok și sper ca totul să meargă bine.
A contat foarte mult. Am primit multe mesaje și am rămas plăcut surprins. Au contat și oamenii care sunt aici pentru că îi cunosc pe majoritatea dintre ei și m-am decis să vin.
Echipa este pe un drum bun. S-au făcut niște schimbări care se vor vedea. Sper să obținem rezultate pozitive, este o diferență mare de puncte și nu este bine pentru noi. Este un meci foarte important, toată lumea știe asta. Este derby-ul României. Sper să facem o figură frumoasă, să jucăm bine și să câștigăm meciuri pentru că nu ne mai permitem pași greșiți.
Mister m-a primit bine. Nu am mai lucrat împreună până acum. Am discutat doar la telefon. Este un antrenor foarte bun. Peste tot a obținut rezultate bune și cred că asta va face și aici", a declarat Constantin Budescu.

Mii de bilete vândute pentru meci

Cu trei zile înainte de partida de pe Arena Națională, 11.000 de bilete au fost deja vândute. Acestea fuseseră puse în vânzare de către cei de la FCSB în mediul online, începând de astăzi biletele putând fi achiziționate și de la stadion.
În plus, cei de la Dinamo au primit 8.000 de bilete, urmând a ocupa o peluză întreagă, astfel că în total sunt așteptați la meciul din Liga 1 circa 35.000 de spectatori.
Partida dintre FCSB și Dinamo este programată duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Romanian Liga I
Verdict dur pentru Budescu după accidentarea din meciul cu Farul! Cât va lipsi de pe teren
02/04/2022 LA 20:20
Fotbal
Anghel Iordănescu a comentat debutul lui Edi la națională: "E nepermis, nu e ce ne doream!"
31/03/2022 LA 20:05