Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești bune pentru dinamoviști! Câte bilete vor primi pentru derby-ul cu FCSB

Bianca Dumitru

Publicat 05/09/2021 la 19:04 GMT+3

FCSB - Dinamo este derby-ul etapei a opta din Liga 1. Cu o săptămână înainte de meci, suporterii roș-albaștrilor se așteaptă la o prezență uriașă în tribune, anunțând că dinamoviștii vor avea la dispoziție o peluză întreagă.

Suporterii lui Dinamo

Credit imagine: facebook

FCSB va înfrunta Dinamo în meciul din a opta etapă a Ligii 1. Partida va avea loc pe 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională, iar roș-albaștrii se așteaptă ca în tribune să se afle 35.000 de spectatori.
Conform unui anunț al reprezentanților fanilor FCSB-ului, până în acest moment, 6.000 de bilete au fost deja vândute, pe Arena Națională fiind așteptați suporteri din toată Europa.
În plus, dinamoviștii vor avea la dispoziție o peluză întreagă la derby, așa cum s-a întâmplat și la meciul dintre Rapid și FCSB, când roș-albaștrii au putut ocupa o peluză.

Victorie pentru FCSB în amical înainte de derby

Înaintea duelului cu Dinamo, FCSB a disputat sâmbătă un amical cu Astra. Echipa lui Edi Iordănescu s-a impus cu scorul de 2-1, grație golurilor marcate de Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe, jucători transferați în această săptămână de echipa roș-albastră.
Iordănescu nu i-a avut la acest meci pe 10 dintre cei mai buni importanți jucători ai echipei, care au fost convocați la loturile naționale în această perioadă. Andrei Vlad, Darius Olaru și Andrei Cordea sunt prezenți la echipa lui Mirel Rădoi, în timp ce Sorin Șerban, Ovidiu Perianu, Octavian Popescu și Ianis Stoica fac parte din lotul naționalei U21.
În plus, Alexandru Musi și Adrian Niță au fost convocați la echipele U18, respectiv U19, iar Risto Radunovic a fost chemat la naționala statului Muntenegru.
Partida dintre FCSB și Dinamo, din etapa a opta a Ligii 1, este programată duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo