Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Care este situația fotbaliștilor care vor să plece de la Dinamo! "Vor să plece liberi, dar nu-i putem lăsa"

Bianca Dumitru

Publicat 10/02/2022 la 13:51 GMT+2

Steliano Filip și Plamen Iliev nu mai vor să continue la Dinamo, însă clubul nu este dispus să-i lase să plece gratis. Iuliu Mureșan a oferit noi detalii privind situația celor doi.

Steliano Filip (Dinamo)

Credit imagine: facebook

Dinamo se află într-o situație dezastruoasă, iar Steliano Filip și Plamen Iliev nu mai vor să rămână în Ștefan cel Mare. Cei doi fotbaliști vor să plece de la echipa lui Flavius Stoican, însă clubul nu vrea să le dea drumul gratis.
Iuliu Mureșan a comentat situația celor doi, declarând că sunt șanse mici ca ei să prindă vreun transfer până la finalul perioadei de mercato în România, respectiv până pe 14 februarie.
Administratorul special al lui Dinamo a spus că atât fundașul, cât și portarul se antrenează cu echipa, dar a precizat că Flavius Stoican va decide dacă ei vor mai fi folosiți sau nu în meciuri.
"Steliano Filip și Plamen Iliev se antrenează normal, se află în programul echipei. Se antrenează cu tot grupul, nu separat. Antrenorul va decide dacă se va baza pe ei la meciuri. Iliev mai are contract până la finalul sezonului, Filip mai are și sezonul următor.
Probabil vor rămâne la echipă până la finalul sezonului, perioada de transferuri se închide luni. Dacă aveau oferte, cred că ar fi venit cu ele până acum. Ei vor să plece liberi, iar noi nu-i putem lăsa să plece liberi.
Steliano poate depune memoriu, dar va fi respins. Noi suntem cu salariile la zi, în niciun caz Steliano nu are o întârziere de trei luni. Flavius Stoican va decide dacă se va baza pe ei sau nu", a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Digi Sport.
Citește și:

IULIU MUREȘAN A VRUT SĂ-ȘI DEA DEMISIA DE LA DINAMO

Oficialul dinamoviștilor a vrut să demisioneze după eșecul drastic de la Botoșani, scor 0-4. Aceasta nu a fost prima oară când Iuliu Mureșan a vrut să plece din Ștefan cel Mare.
El a declarat în luna decembrie a anului trecut că a luat în calcul această posibilitate, dar a decis să-l demită pe Mircea Rednic la acea vreme, înlocuindu-l cu Stoican și aducând 12 jucători noi.
Mureșan este dezamăgit de situația în care se află clubul pe care îl conduce, care este pe locul 15 în Liga 1, cu 12 puncte, la 11 de ultimul loc de baraj. Mai mult decât atât, transferurile pe care le-a efectuat în această pauză de iarnă nu au adus un plus pentru trupa din Ștefan cel Mare, care a primit 9 goluri în 2022 și a înscris doar unul.
Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, l-a întors din drum pe Mureșan. Cei doi ar fi purtat o discuție mai lungă, în urma căreia Iuliu Mureșan a decis să continue pe moment la Dinamo, în ciuda conflictului pe care îl are cu fanii.
Trupa lui Flavius Stoican are un program infernal în ultimele 6 etape ale sezonului regular, întâlnind echipe precum Universitatea Craiova, UTA Arad, Gaz Metan Mediaș, Rapid, Sepsi sau CFR Cluj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo