Potrivit Fanatik, președintele dinamoviștilor a vrut să demisioneze după eșecul drastic de la Botoșani, scor 0-4. Nu este prima oară când Iuliu Mureșan vrea să demisioneze.
El declara în luna decembrie a anului trecut că a luat în calcul această posibilitate, dar a decis să-l demită pe Mircea Rednic la acea vreme. Președintele lui Dinamo este dezamăgit de situația în care se află clubul pe care îl conduce, care este pe locul 15 în Liga 1, cu 12 puncte, la 11 de ultimul loc de baraj.
Mai mult decât atât, transferurile pe care le-a efectuat în această pauză de iarnă nu au adus un plus pentru trupa din Ștefan cel Mare, care a primit 9 goluri în 2022 și a înscris doar unul. Mureșan l-a înlocuit pe Rednic cu Stoican și a adus 12 jucători noi.
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
ACUM 10 ORE
CITEȘTE ȘI:

Iuliu Mureșan a căzut în dizgrația suporterilor

Fanii dinamoviști se află în conflict cu președintele clubului încă din luna decembrie a anului trecut, atunci când acesta l-a demis pe fostul antrenor, Mircea Rednic, apreciat de majoritatea suflării dinamoviste.
Acea decizie a determinat aproape 1000 de fani dinamoviști să se retragă din programul DDB, ca urmare a deciziei luate de Iuliu Mureșan. Acum, aceștia îi solicită demisia după rezultatele catastrofale înregistrate în primele 3 meciuri din 2022.
Sursa citată menționează faptul că administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, l-a întors din drum pe Mureșan. Cei doi ar fi purtat o discuție mai lungă, în urma căreia Iuliu Mureșan a decis să continue pe moment la Dinamo, în ciuda conflictului pe care îl are cu fanii.
Trupa lui Flavius Stoican are un program infernal în ultimele 6 etape ale sezonului regular, întâlnind echipe precum Universitatea Craiova, UTA Arad, Gaz Metan Mediaș, Rapid, Sepsi sau CFR Cluj.
Rămâne de văzut dacă oficialul dinamovist va rămâne pe poziții și va rezista presiunii de a-și da demisia până la finalul sezonului. Liderii DDB s-ar fi săturat deja de antrenorul adus de Mureșan și au luat legătura cu Dusan Uhrin pentru preluarea postului, însă, cel mai probabil, postul lui Flavius Stoican depinde de meciurile cu Universitatea Craiova și UTA Arad.
Totuși, Dinamo poate beneficia de o șansă nesperată. Gaz Metan are șanse mari de a fi depunctată, iar colapsul medieșenilor este din ce în ce mai aproape. În acest caz, trupa lui Flavius Stoican poate spera la ocuparea unui loc de baraj la finalul sezonului.
Romanian Liga I
Prima reacție de la CFR Cluj, după al 5-lea titlu consecutiv: "Îmi pare rău că nu avem VAR"
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Balaj, ironic la adresa celor de la FCSB, după ce echipa lui Toni Petrea a remizat cu Voluntari
IERI LA 06:10