Fuziunea dintre Farul și Viitorul a fost anunțată la începutul acestei săptămâni, după conferința de presă lotul noii echipe plecând într-un cantonament la Brașov. Astăzi, constănțenii au disputat un amical cu Rapid, încheiat cu scorul de 1-1.
După meci, antrenorul celor de la Farul, Gică Hagi, a vorbit despre transferul lui Marian Aioani, în schimbul căruia 6 jucători au fost lăsați să plece la Chindia Târgoviște. Este vorba despre Paul Iacob, Marco Dulca, Cătălin Căbuz și Tiberiu Căpușă, care au fost cedați definitiv la clubul dâmbovițean, dar și despre Florian Haită și Răzvan Matiș, împrumutați de Chindia pentru sezonul următor.
"Dacă noi suntem acoperiți pe anumite posturi, am luat un jucător bun acolo unde aveam nevoie. Este o decizie pe care ne-o asumăm, căutăm jucători pe posturile lipsă. Cei care au plecat și-au dorit să joace constant în Liga 1. Deocamdată sunt mulțumit de lot, dar vom vedea ce mai urmează", a declarat Gică Hagi la Digi Sport.
Romanian Liga I
Gică Hagi, mesaj clar: "Nu cred că există un club în lume care să facă asta!" Ce spune de Europa
11/11/2022 LA 20:58

Ce transferuri a mai făcut Hagi la Farul

La conferința de presă în care au fost făcute publice detaliile fuziunii dintre Viitorul și Farul, Gică Hagi a vorbit și despre primele transferuri de la echipă.
"Am luat cel mai bun portar, după părearea mea, pe Aioani. Are 21 de ani, e născut în 1999. Va fi unul dintre portarii echipei naționale în doi ani. Trebuie să-l aducem acolo. Avem mare încredere în el, de aceea i-am lăsat să plece pe Căbuz și pe Cojocaru. Ambii erau foarte buni, voiau să joace, concurența era prea mare, așa că am decis că e mai bine pentru ei să plece.
Am luat un fundaș central (n.r. Ionuț Larie) care s-a format la Farul. Se apără bine, e bine poate cel mai bun la construcție din Liga 1. L-am luat pe Adi Petre, e născut 1998, e vârful echipei naționale de tineret. Mie îmi place să resuscitez jucători, mă înham la acest lucru, vrea să-l fac să dea goluri.
Vom lua și la mijloc ceva, în atac i-am prelungit contractul lui Ely Fernandes", a declarat antrenorul.
Romanian Liga I
Gică Hagi refuză să se gândească la titlu! "Punctele încă nu sunt suficiente"
04/11/2022 LA 21:58
Romanian Liga I
Un singur fotbalist remarcat la FCSB, după eșecul cu West Ham! Cum ar fi strălucit și mai tare
04/11/2022 LA 17:18