Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Contra, despre viitorul lui la Dinamo: "Aștept un miracol" Suma uriașă pe care le-o cere spaniolilor

Irina Aldea

Actualizat 21/11/2020 la 07:15 GMT+2

După șase meciuri la rând fără victorie, Dinamo a spart în sfârșit gheața în confruntarea cu Voluntari. Alb-roșii au reușit să câștige meciul cu FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a 11-a din Liga 1.

Cosmin Contra

Credit imagine: Eurosport

Dinamo continuă să se confrunte cu probleme de tot felul pe toate planurile posibile pentru un club sportiv. Jucătorii sunt neplătiți de luni de zile, staff-ul tehnic caută să plece cu orice preț, iar Cosmin Contra este și el pe picior de plecare, fiind profund nemulțumit de situația în care se regăsește clubul din Ștefan cel Mare.
Totuși, "câinii" au lăsat în această seară problemele la vestiar și au intrat pe teren cu FC Voluntari cu gândul la victorie. Prima repriză a partidei din etapa a 11-a Ligii 1 a fost de tatonare, cu mai multe ocazii de partea dinamoviștilor. În a doua parte totuși, băieții lui Cosmin Contra au reușit să deschidă scorul prin Anton, în minutul 60. Șapte minute mai târziu, Borja Valle a majorat avantajul din pasa lui Gol, iar mai apoi, în minutul 87, același Borja Valle a închis tabela.

Contra le cere spaniolilor 10 milioane de euro pentru a rămâne la Dinamo

”Nu au făcut-o pentru mine. Trebuie să o facă pentru ei. Eu le-am zis că cea mai bună soluție este ca fiecare să meargă pe drumul lui. Eu am venit să fac treabă bună, dar nu ne-a reușit. În seara asta s-a văzut ce poate echipa asta și unde ar putea ajunge dacă celelalte probleme s-ar rezolva.
Nu este nicio problemă. Am venit cu inima deschisă la Dinamo, am crezut într-un proiect care s-a transformat într-un fiasco. Sper să se rezolve toate problemele. Nu mai există propunerea pe care le-am făcut-o. Acum trebuie să vină ei cu o porpunere, să vedem dacă vom ajunge la o înțelegere.

Cosmin Contra: "E nevoie de un miracol pentru a rămâne la Dinamo"

Vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Deocamdată sunt antrenorul echipei. Voi fi la antrenament luni și sperăm cu Viitorul să ne luăm revanșa. Ar trebui să se întâmple un miracol și lucrurile să se schimbe la 180 de grade, să fie virați cei 10 milioane care s-au promis la început, și să știu că am o siguranță din punctul ăsta de vedere, atunci vom putea vorbi, dar nu cred că se va întâmpla lucrul ăsta, așa că... ”, a declarat Cosmin Contra la finalul meciului.

Cosmin Contra și-a felcitat jucătorii după victoria cu Voluntari

"Cred că am făcut un meci complet din toate punctele de vedere. O descătușare a băieților. Așteptam de mult această victorie. Sper să fie de bun augur pentru jocurile următoare. Am jucători buni, de caracter. A fost mai greu să ajung la ei să-i conving că trebuie să uităm 90 de minute de toate problemele care ne înconjoară. Suporterii au fost la Săftica, la băieți, iar ei le-au dedicat această victorie.
Au suferit în ultimele două luni de zile. Acesta este nivelul real al echipei. Sunt bucuros pentru ei. Știu că suferă. Șituația este foarte grea, iar ei au avut motivația să treacă peste. E primul meci în acest campionat în care nu primim gol, sunt multe lucruri pozitive. Hai să le lăsăm pe cele negative și să ne bucurăm de această victorie", a mai spus Contra.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo