Succesul cu 1-0 de la Pitești reprezintă a treia victorie consecutivă pentru Dinamo, care a ieșit cu această ocazie din zona fierbinte a clasamentului din Liga 1. Cosmin Contra a plecat de la echipă și va da în judecată clubul pentru cele trei salarii lunare care au rămas doar pe hârtie. Fostul selecționer continuă războiul cu spaniolii care au amăgit pe toată lumea în Ștefan cel Mare și au dispărut.
„Felicitări jucătorilor pentru această victorie. Aţi dovedit că sunteţi nişte eroi. Felicitări suporterilor pentru atmosfera creată înainte de meci. Poate pe ultima 100 de metri cei ce trebuie să îşi facă treaba şi să plătească pe toată lumea o vor face. Ar trebui să vă fie ruşine”, a scris Contra pe contul de Instagram.
Romanian Liga I
CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu! Cele două nume de pe lista conducerii din Gruia
17/09/2022 LA 19:07

Dinamo face din nou totul cu ajutorul fanilor

Fanii lui Dinamo au plătit deplasarea la Pitești și au făcut show la hotelul unde au cazat echipa pe banii lor înaintea succesului din Liga 1.
După 1-0 la Pitești, cu Jerry Gane pe bancă, Dinamo a urcat pe locul 11 în Liga 1 și în etapa următoare va întâlni pe teren propriu, vineri, pe Poli Iași.
Romanian Liga I
Balint, OUT de la Craiova înainte de returul cu Zorya! 2 nume mari pe lista posibililor înlocuitori
08/08/2022 LA 14:15
Saudi Arabian Premier League
Cosmin Contra înlocuit cu Nuno Espirito Santo, la Al Ittihad
05/07/2022 LA 05:32