Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cosmin Contra a reacționat nervos după FC Argeș - Dinamo 0-1

Ion Alexandru

Actualizat 05/12/2020 la 07:37 GMT+2

Dinamo a câștigat cu 1-0 la Pitești și continuă seria bună. Fostul antrenor, Cosmin Contra pune din nou tunurile pe așa zișii patroni spanioli.

Cosmin Contra

Credit imagine: Eurosport

Succesul cu 1-0 de la Pitești reprezintă a treia victorie consecutivă pentru Dinamo, care a ieșit cu această ocazie din zona fierbinte a clasamentului din Liga 1. Cosmin Contra a plecat de la echipă și va da în judecată clubul pentru cele trei salarii lunare care au rămas doar pe hârtie. Fostul selecționer continuă războiul cu spaniolii care au amăgit pe toată lumea în Ștefan cel Mare și au dispărut.
„Felicitări jucătorilor pentru această victorie. Aţi dovedit că sunteţi nişte eroi. Felicitări suporterilor pentru atmosfera creată înainte de meci. Poate pe ultima 100 de metri cei ce trebuie să îşi facă treaba şi să plătească pe toată lumea o vor face. Ar trebui să vă fie ruşine”, a scris Contra pe contul de Instagram.

Dinamo face din nou totul cu ajutorul fanilor

Fanii lui Dinamo au plătit deplasarea la Pitești și au făcut show la hotelul unde au cazat echipa pe banii lor înaintea succesului din Liga 1.
După 1-0 la Pitești, cu Jerry Gane pe bancă, Dinamo a urcat pe locul 11 în Liga 1 și în etapa următoare va întâlni pe teren propriu, vineri, pe Poli Iași.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo