Dinamo a ajuns la Argeș într-o situație cu adevărat deplorabilă. Dinamoviștii și-au făcut speranțe uriașe odată cu sosirea investitorilor spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero. Dar visul frumos s-a transformat în numai 3 luni într-un adevărat coșmar, de care multe persoane din cadrul clubului încearcă acum să scape.
Cosmin Contra a plecat, așadar Ionel Gane a stat pe bancă în deplasarea de la Pitești, acolo unde jucătorii dinamoviști au fost întâmpinați de câteva sute de fani care au creat o atmosferă incendiară pentru a-și arăta susținerea necondiționată față de club.

FC Argeș - Dinamo 0-1. A treia victorie consecutivă pentru câini

Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
IERI LA 09:58
Începutul de meci a aparținut gazdelor. În minutul 5 FC Argeș a lovit bara. Grecu a trecut de Radu și a centrat pentru Malele, care a șutat puternic din interiorul careului, mingea ajungând în bară.
Doar două minute mai târziu însă Dinamo a deschis scorul după o execuție de-a dreptul spectaculoasă. Camara a observat că portarul advers era ieșit așa că, de la mijlocul terenului, a trimis mingea direct în poartă, peste Micle.
Dinamo a controlat partida după deschiderea de scor și părea că și a doua repriză se va juca în același ritm dar în minutul 58 Malele a trecut fără probleme de Grigore, a pătruns în careu și a intrat în centru însă o intrare a lui Răuță, care putea să se încheie chiar cu un autogol, l-a oprit în ultimul moment.
Andrei Radu a primit apoi al doilea cartonaș galben pentru o intrare dură, cu talpa. De menționat însă că în prima repriză, Meza Colli nu a fost avertizat pentru o intrare similară, mijlocașul argeșenilor având deja un cartonaș galben.
Chiar dacă gazdele au fost în superioritate numerică, Dinamo a absorbit fără probleme atacurile Argeșului. Până în minutele de prelungire însă, atunci când argeșenii ar fi trebuit să primească penalty după o intervenție a lui Grigore. Nu s-a acordat iar Dinamo a ajuns astfel la a treia victorie consecutivă în toate competițiile, urcând pe poziția a 11-a în clasament.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41