Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Diego Fabbrini a ajuns la un acord și săptămâna viitoare semnează

Ion Alexandru

Actualizat 17/01/2021 la 09:38 GMT+2

Italianul Diego Fabrinni este considerat esențial pentru planurile pe termen scurt ale lui Dinamo. Păcălit de patronul fantomă Cortacero, Fabrinni discută acum doar cu DDB pentru renegocierea contractului.

Diego Fabbrini, mijlocașul lui Dinamo

Credit imagine: Getty Images

După Dinamo - Chindia 0-1, Fabbrini a lămurit situația sa la Dinamo. Italianul are mai multe oferte și cel mai insistent este Edi Iordănescu. Noul antrenor de la CFR Cluj e convinsă că Fabbrini este omul potrivit pentru dinamiza jocul campionilor.
"Am o înțelegere cu cei din DDB. Florin Manea, impresarul meu, mai trebuie să discute cu cei de acolo. Cât voi câștiga este o chestiune privată, între mine și club. Probabil săptămâna următoare vom semna contractul. Eu și familia mea ne simțim bine aici, la Dinamo. Sunt probleme, da, important e să le rezolvăm. Cred că DDB se va ocupa de tot. Am mai multe oferte, dar voi rămâne aici” a declarat italianul la LookSport+.
picture

FC Argeș - Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Achim și Gueye rămân. Sorescu, Anton și Nemec negociază

Vlad Achim și Magaye Gueye sunt ceilalți doi fotbaliști pe care fanii dinamoviști i-au convins să rămână până la finalul sezonului. DDB este, de asemenea, în discuții avansate cu Sorescu, Anton și Nemec. Situația este foarte complicată în cazul lui Cosmin Contra. Fostul antrenor nu vrea să renunțe la pretențiile sale salariale din cele 3 luni în care a antrenat în toamnă. Contra ar trebui, conform contractului făcut de Cortacero, 90 de mii de euro, de la Dinamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo