După Dinamo - Chindia 0-1, Fabbrini a lămurit situația sa la Dinamo. Italianul are mai multe oferte și cel mai insistent este Edi Iordănescu. Noul antrenor de la CFR Cluj e convinsă că Fabbrini este omul potrivit pentru dinamiza jocul campionilor.
"Am o înțelegere cu cei din DDB. Florin Manea, impresarul meu, mai trebuie să discute cu cei de acolo. Cât voi câștiga este o chestiune privată, între mine și club. Probabil săptămâna următoare vom semna contractul. Eu și familia mea ne simțim bine aici, la Dinamo. Sunt probleme, da, important e să le rezolvăm. Cred că DDB se va ocupa de tot. Am mai multe oferte, dar voi rămâne aici” a declarat italianul la LookSport+.

Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Romanian Liga I
Gueye a primit prima decizie a ANAD, după ce a fost depistat cu cocaină! Reacția lui Mario Nicolae
12/03/2021 LA 17:24

Achim și Gueye rămân. Sorescu, Anton și Nemec negociază

Vlad Achim și Magaye Gueye sunt ceilalți doi fotbaliști pe care fanii dinamoviști i-au convins să rămână până la finalul sezonului. DDB este, de asemenea, în discuții avansate cu Sorescu, Anton și Nemec. Situația este foarte complicată în cazul lui Cosmin Contra. Fostul antrenor nu vrea să renunțe la pretențiile sale salariale din cele 3 luni în care a antrenat în toamnă. Contra ar trebui, conform contractului făcut de Cortacero, 90 de mii de euro, de la Dinamo.
Romanian Liga I
Triplă lovitură! DDB a convins trei jucători importanți să continue la Dinamo
16/01/2021 LA 06:12
Romanian Liga I
Fabbrini, tot mai aproape de CFR! Dezvăluirea făcută de agentul italianului
14/01/2021 LA 15:57