Dinamo se află într-o situație extrem de delicată. "Câinii" au fost învinși de Gaz Metan, scor 1-4, și au coborât pe penultimul loc în playout-ul din Liga 1. Trupa lui Dusan Uhrin a obținut un singur punct în primele 3 partide din playout și tremură puternic la gândul că ar putea retrograda.
După 3 etape scurse din playout, Dinamo se află pe loc direct retrogradabil și nu dă semne de revenire. Jocul formației din "Ștefan cel Mare" a suferit și în această seară, la Mediaș, iar fanii își pun din ce în ce mai multe semne de întrebare.

Gaz Metan - Dinamo 4-1. Dusan Uhrin, dărâmat după înfrângerea de la Mediaș: "N-am dormit bine de când am venit!"

Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
ACUM 4 ORE
Dusan Uhrin s-a arătat extrem de dezamăgit la finalul meciului cu Gaz Metan. Antrenorul lui Dinamo este conștient de situația complicată în care se află echipa sa.
Tehnicianul ceh a dezvăluit că, din cauza presiunii uriașe, n-a dormit bine de când a sosit pe banca "alb-roșiilor":
"E o situație dificilă. Trebuie să vorbim cu jucătorii, rezultatul este foarte rău pentru noi, primim goluri foarte ușor. Situația e rea de când am venit aici. Până acum nu am ajutat Dinamo și este foarte dificil și pentru mine. Vreau să văd mai mult de la jucători, nu este suficient pentru noi.
Am făcut greșeli catastrofale. Nu pot să spun nimic despre asta pentru că nu înțeleg cum este posibil. Nu vreau să vorbesc despre valoare. Am încredere în jucători, ne trebuie noroc.
Adam (n.r. - Nemec) a avut o ocazie mare. Ne trebuie noroc, dar norocul nu vine când vrem noi, trebuie să facem mai mult pentru asta. Fiecare meci e important pentru noi, eu sunt aici de o săptămână, n-am dormit bine de când am venit, vă spun cinstit.", a spus Dusan Uhrin, după înfrângerea de la Mediaș.
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08
Romanian Liga I
Dinamo poate lua gratis un jucător de la Clinceni! Pe cine vrea Stoican
12/01/2022 LA 12:57