Oficialii celor de la Farul Constanța au anunțat astăzi pe rețelele de socializare transferul atacantului Jefte Betancor. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani, dorit și de FCSB și Dinamo, a evoluat în sezonul precedent la FC Voluntari, pentru care a înscris 10 goluri.
Betancor a semnat cu noua echipă a Constanței un contract valabil doi ani.
"Atacantul spaniol Jefte Betancor este, începând de astăzi, noul jucător al echipei noastre. În vârstă de 28 de ani, pe care i-a împlinit în urmă cu trei zile, Jefte Betancor a semnat un contract valabil pentru 2 ani cu Farul Constanța. În cariera sa a evoluat în ultimul sezon pentru FC Voluntari, reușind 10 goluri. În sezonul 2019/20 a marcat 16 goluri pentru SV Ried (Austria)", se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial al clubului lui Gică Hagi.
Fotbal
Gol spectaculos reușit de un puști de la Farul în Liga 3! A marcat de la 40 de metri
18/09/2021 LA 09:29

Ce transferuri a mai făcut Hagi la Farul

Jefte Betancor este al șaselea transfer realizat de Gică Hagi în această vară, după fuziunea dintre Viitorul și Farul. La echipa lui Hagi au mai ajuns deja Ionuț Larie, Marian Aioani, Adrian Petre, Romario Pires și Florin Purece.
În ultimele săptămâni, Farul s-a și despărțit de câțiva fotbaliști, printre care se află Cătălin Căbuz, Valentin Cojocaru, Cosmin Matei, Ion Gaztanaga și Răzvan Matiș.
Romanian Liga I
Enes Sali, în presa din Spania! Ce au scris cei de la Marca despre cel mai tânăr marcator din Liga 1
16/09/2021 LA 07:42
Romanian Liga I
Farul obține un punct din deplasarea la Craiova grație unui gol marcat de Adi Petre
27/08/2021 LA 20:01