Oficialii celor de la Farul Constanța au anunțat astăzi pe rețelele de socializare transferul atacantului Jefte Betancor. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani, dorit și de FCSB și Dinamo, a evoluat în sezonul precedent la FC Voluntari, pentru care a înscris 10 goluri.
Betancor a semnat cu noua echipă a Constanței un contract valabil doi ani.
"Atacantul spaniol Jefte Betancor este, începând de astăzi, noul jucător al echipei noastre. În vârstă de 28 de ani, pe care i-a împlinit în urmă cu trei zile, Jefte Betancor a semnat un contract valabil pentru 2 ani cu Farul Constanța. În cariera sa a evoluat în ultimul sezon pentru FC Voluntari, reușind 10 goluri. În sezonul 2019/20 a marcat 16 goluri pentru SV Ried (Austria)", se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial al clubului lui Gică Hagi.
Romanian Liga I
Încă un stadion-bijuterie în România! Când ar putea fi inaugurată noua arenă a celor de la Farul
IERI LA 10:17

Ce transferuri a mai făcut Hagi la Farul

Jefte Betancor este al șaselea transfer realizat de Gică Hagi în această vară, după fuziunea dintre Viitorul și Farul. La echipa lui Hagi au mai ajuns deja Ionuț Larie, Marian Aioani, Adrian Petre, Romario Pires și Florin Purece.
În ultimele săptămâni, Farul s-a și despărțit de câțiva fotbaliști, printre care se află Cătălin Căbuz, Valentin Cojocaru, Cosmin Matei, Ion Gaztanaga și Răzvan Matiș.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Romanian Liga I
Un club din play-off-ul Ligii 1 nu a primit licență pentru cupele europene! "Următorul pas e TAS!"
11/05/2022 LA 14:28