Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB – Sepsi 1-1 | Edi Iordănescu debutează cu remiză pe banca roș-albaștrilor

Bianca Dumitru

Actualizat 23/08/2021 la 23:25 GMT+3

FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe s-au înfruntat în această seară, de la ora 21:30, în ultimul meci al etapei a șasea din Liga 1.

FCSB - Sepsi. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

UPDATE / Edi Iordănescu debutează cu remiză pe banca tehnică a vicecampioanei FCSB! Roș-albaștrii, doar egal cu Sepsi pe teren propriu în etapa a 6-a, după golurile înscrise de Aganovic (minutul 36) și Tănase (minutul 58).
În urma acestei remize, FCSB urcă două locuri, până pe 6, ultimul loc de play-off, în timp ce Sepsi urcă și ea o poziție, până pe locul 13. Pentru FCSB urmează derby-ul cu CFR Cluj, fosta echipă antrenată de Edi Iordănescu. De partea cealaltă, Sepsi va întâlni în etapa următoare pe teren propriu pe FC Botoșani.
  • Minutul 73 - Crețu vede și el cartonașul galben după o intrare tare.
  • Minutul 67 - Andrei Vlad apără penalty-ul executat de Bogdan Mitrea!
  • Minutul 66 - Lovitură de la 11 metri pentru Sepsi după un fault comis de Ovidiu Popescu asupra lui Păun.
  • Minutul 64 - Păun vede cartonașul galben.
  • Minutul 58 - GOOOOOOOL, FCSB! Florin Tănase egalează!
  • Minutul 55 - Ninaj vede cartonașul galben.
  • Începe repriza secundă pe Arena Națională.
  • Minutul 45+2 - FCSB este condusă la pauză pe teren propriu de Sepsi Sf. Gheorghe, după ce în prima repriză a deschis scorul Aganovic.
  • Minutul 36 - GOOOOOOOL, Sepsi! Aganovic deschide scorul pe Arena Națională din lovitură liberă.
  • Minutul 31 - Golofca face o cursă reamarcabilă, îl driblează pe Vinicius și șutează pe lângă poarta lui Vlad.
  • Minutul 22 - Vinicius reia periculos cu capul după un corner, mingea e prinsă de Niczuly pe linia porții!
  • Minutul 20 - Cordea face o cursă impresionantă spre careul advers, pasează bine la Tănase, dar șutul acestuia e interceptat de portarul lui Sepsi!
  • Minutul 10 - Ovidiu Popescu vede cartonașul galben.
UPDATE / Începe meciul FCSB - Sepsi pe Arena Națională.
UPDATE / Așa arată echipele de start anunțate:
  • FCSB: Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Oct. Popescu, Ov. Popescu, Olaru - Cordea, Tănase, Fl. Coman. REZERVE: Straton, Miron, Haruț, I. Stoica, Perianu, Oaidă, Dumiter, Musi, Mamut. ANTRENOR: Edward Iordănescu
  • SEPSI: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, Tamas - Aganovic, Fofana, Păun - Golofca, Bojic, Ștefănescu. REZERVE: Began, Tincu, Botorok, Ashkovski, Chunchucov, Ispas, Gonzales, Dumitrescu, Barbut. ANTRENOR: Leo Grozavu
Știre inițială
În această seară, Edi Iordănescu își va face debutul ca antrenor al celor de la FCSB în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, din a șasea etapă a Ligii 1. Înaintea acestei partide, roș-albaștrii au 8 puncte și sunt pe locul 7, în timp ce echipa lui Leo Grozavu ocupă a 14-a poziție a clasamentului, cu doar 4 puncte obținute în primele 5 etape.
FCSB a obținut două victorii, cu Universitatea Craiova (4-1) și Gaz Metan Mediaș (2-1), și două remize, în compania celor de la FC Botoșani (0-0) și UTA Arad (1-1), fiind învinsă doar de Rapid, (0-1) în primele meciuri ale noului sezon.
De cealaltă parte, Sepsi Sf. Gheorghe nu a mai câștigat de trei etape, pierzând în fața celor de la CS Mioveni (1-2), Farul Constanța (0-1) și FC Argeș (0-2). Singurele puncte obținute de covăsneni provin din victoria cu Academica Clinceni, scor 2-0, și remiza cu Chindia Târgoviște, scor 1-1.

FCSB - Sepsi | Primul meci al lui Edi Iordănescu

După eșecul cu Rapid, Dinu Todoran a fost demis de la FCSB, roș-albaștrii ajungând la un acord cu Edi Iordănescu, care a semnat pe un an după ce i-au fost acceptate mai multe condiții importante.
Înainte de meciul cu Sepsi, antrenorul în vârstă de 43 de ani a vorbit despre cum i-a găsit pe jucători în vestiar și despre adversara din această seară. Iordănescu a comentat modul în care Sepsi s-a prezentat până acum în campionat, spunând că echipa lui Leo Grozavu este agresivă, având un lot care poate oricând să pună probleme.
"Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentului sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și asta produce presiune suplimentară.
În afara de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele. Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele.
Cred că participarea foarte scurtă a lor în Europa i-a dat puțin peste cap, dar dacă va uitați la lot veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizată. Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute", a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă dinaintea meciului din a șansea etapă a Ligii 1.

FCSB - Sepsi | Echipele probabile:

FCSB: Vlad - Haruț, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Moruțan, Ov. Popescu, Olaru - Cordea, Tănase, Oct. Popescu
Sepsi Sf. Gheorghe: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas - Păun, Fofana, Eder - Golofca, Chuchunkov, Așkovski
Partida dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe este programată de la ora 21:30, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo