Dinamo a încheiat anul 2021 cu o serie dezastruoasă de rezultate, fiind pe locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte obținute după primele 21 de etape ale sezonului. În urma înfrângerii cu Farul, din ultima etapă a acestui an, Mircea Rednic a fost dat afară de la echipă, la doar câteva ore după ce antrenorul anunțase că, în perioada de mercato din această iarnă, Dinamo se va despărți de 14 jucători.
Astăzi, după demiterea tehnicianului, Iuliu Mureșan a anunțat care este noua strategie a clubului din Ștefan cel Mare pentru următoarele săptămâni. Administratorul special al alb-roșiilor a spus că echipa nu se va despărți de mai mult de 5 fotbaliști, în locul cărora vor fi aduși alții, planul fiind stabilit de comun acord cu noul antrenor al lui Dinamo, Flavius Stoican.
"Am început deja să vorbesc cu Flavius despre lot, despre jucători, despre transferuri. Nu vor pleca 15 jucători, așa cum își dorea Mircea Rednic. Probabil că vor pleca patru sau cinci jucători și vor veni alții în schimb", a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Digi Sport.
Romanian Liga I
Ioan Andone îi cere demisia lui Mureșan și face praf un jucător de la Dinamo: "O să vedeți scandal!"
24/12/2021 LA 08:26
De asemenea, potrivit sursei citate, la antrenamentele lui Dinamo s-ar putea întoarce din 2022 și Steliano Filip și Cosmin Matei, jucători pe care Rednic îl exclusese din lot, anunțându-i că ei nu vor mai juca niciodată în mandatul său.
În primul meci de anul viitor, Dinamo va juca în deplasare, pe terenul celor de la FC Argeș.
Citește și:

MARELE PERICOL CARE O PÂNDEȘTE PE DINAMO DUPĂ DEMITEREA LUI REDNIC

După ce conducerea a decis să îl dea afară (a câștigat un singur meci din 12, dar a comis o serie de alte probleme, care i-au deranjat pe șefi), ultrașii au reacționat vehement, mulți dintre ei anunțând deja că nu vor mai susține proiectul DDB.
Problemele pot fi și mai mari, din punct de vedere economic, în contextul în care Nicolae Badea îl susținea total pe tehnician. El nu doar că l-a impus pe Rednic la echipă în toamnă, dar mulți consideră că e "omul din umbră", fără de care clubul din Ștefan cel Mare nu ar putea să supraviețuiască din punct de vedere financiar.
Conform Telekom Sport, Badea e foarte supărat pe actuala conducere a clubului, care nu doar că i-a dat afară protejatul, dar a luat această decizie fără să îl consulte. Evident, în măsura în care s-ar fi ajuns la astfel de discuții, patronul Computerland l-ar fi susținut pe "Puriu".
În consecință, firma lui Nicolae Badea e pregătită să încheie colaborarea cu formația din Ștefan cel Mare. Mai mult, fostul președinte al Consiliului de Administrație al echipei Dinamo i-ar fi transmis lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, că odată cu firma sa, și celelalte branduri care își făceau publicitate la Dinamo prin intermediul relațiilor avute de Badea, își vor retrage sprijinul.
https://i.eurosport.com/2021/12/21/3275753.jpg
Romanian Liga I
Dinamo, în situație critică, după demiterea lui Rednic! Mircea Lucescu: "Nu știu dacă se salvează!"
21/12/2021 LA 21:13
Romanian Liga I
Mircea Rednic, prima reacție după ce a fost dat afară de la Dinamo: "E surpriza vieții mele!"
21/12/2021 LA 19:04