Două elemente au fost decisive când Rednic a revenit pentru a 4-a oară la Dinamo ca antrenor: sprijinul suporterilor și influența lui Nicolae Badea.
Acum, după ce conducerea a decis să îl dea afară (a câștigat un singur meci din 12, dar a comis o serie de alte probleme, care i-au deranjat pe șefi), ultrașii au reacționat vehement, mulți dintre ei anunțând deja că nu vor mai susține proiectul DDB.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM O ZI
LIVERPOOL I-A PROMIS UN SUPER-TRANSFER LUI SALAH, PENTRU A SEMNA UN NOU CONTRACT. ATACANTUL WORLD CLASS ȚINTIT DE KLOPP

Și Badea e alături de Rednic, nu doar fanii lui Dinamo

Problemele pot fi și mai mari, din punct de vedere economic, anunță Telekomsport, în contextul în care Nicolae Badea îl susținea total pe tehnician. El nu doar că l-a impus pe Rednic la echipă în toamnă, dar mulți consideră că e "omul din umbră", fără de care clubul din Ștefan cel Mare nu ar putea să supraviețuiască din punct de vedere financiar.
Conform sursei citate, Badea e foarte supărat pe actuala conducere a clubului, care nu doar că i-a dat afară protejatul, dar a luat această decizie fără să îl consulte. Evident, în măsura în care s-ar fi ajuns la astfel de discuții, patronul Computerland l-ar fi susținut pe "Puriu".
În consecință, firma lui Nicolae Badea e pregătită să încheie colaborarea cu formația din Ștefan cel Mare. Mai mult, fostul președinte al Consiliului de Administrație al echipei Dinamo i-ar fi transmis lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, că odată cu firma sa, și celelalte branduri care își făceau publicitate la Dinamo prin intermediul relațiilor avute de Badea, îli vor retrage sprijinul.
Rednic semnase pe 1 octombrie un contract până la finalul sezonului, după demiterea italianului Dario Bonetti, în urma eşecului cu FCSB (0-6).Mircea Rednic (59 ani) este antrenorul cu care Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană în România, cu 14 ani în urmă, în 2007.În cariera sa, Rednic a câştigat 5 trofee, două titluri de campion în România, cu Rapid (2003) şi cu Dinamo (2007), Cupa României cu Rapid (2002), Supercupa României cu Rapid (2003) şi ultimul titlu cucerit, acum 10 ani, Cupa Azerbaidjanului cu Hazar Lankaran (2011).
https://i.eurosport.com/2021/12/21/3275753.jpg
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
21/01/2022 LA 20:14