Articol scris de Răzvan Cîrceag
În luna decembrie, toate cluburile din Liga 1 au primit dreptul să amâne plata a 15% din datoriile existente, până astăzi, pe 30 iunie. Cu toate că Dinamo a primit licența curând, aceștia ar putea s-o piardă dacă nu achită o datorie de 15.000 de euro pe care o au către atacantul Adam Nemec, potrivit DigiSport.
Clubul Dinamo București a intrat oficial în insolvență, iar ca administrator judiciar provizoriu au ales să solicite serviciile societății conduse de către Răzvan Zăvăleanu. Conform sursei de mai sus, Răzvan Zăvăleanu nu a primit pe lista de plăţi urgente suma către Nemec.
Romanian Liga I
Dinamo a demarat discuțiile pentru înlocuirea lui Rednic! Cine a fost primul antrenor contactat
27/11/2021 LA 17:55
Mesajul lui Zăvăleanu pentru suporterii dinamoviști
În cadrul unui interviu, Răzvan Zăvăleanu a prezentat primele detalii din dosarul de insolvență al lui Dinamo și le-a promis fanilor că-și va da tot interesul pentru salvarea clubului din această situație delicată.
"Abia am început să studiem documentele și nu am, deocamdată, o imagine realistă asupra a ceea ce se întâmplă acolo. Este evident că lucrurile sunt complicate în stadiul acesta, nu ne îmbătăm cu apă rece că vom trece foarte ușor prin procedura asta de insolvență. Am convingerea că muncind toți, împreună cu oamenii ăștia care se implică atât de tare, mă refer la suporterii inimoși, vom reuși să salvăm Dinamo. Suntem conștienți că Dinamo înseamnă dincolo de o companie obișnuită o stare de spirit și implicațiile sociale sunt deosebite. E vorba de un brand intangibil, cel puțin din punct de vedere fotbalistic, așa cum mai sunt puține branduri în România. Am venit aici cu convingerea că vom salva acest brand", a declarat acesta.
În plus, Zăvăleanu a exclus o eventuală depunctare a clubului din "Ștefan cel Mare" din cauza datoriilor. Doar că, în acest moment, situația pare că se complică din cauza unei erori: plata restantă către Nemec să fi fost pierdută din vedere. Chiar și în acest context, Dinamo nu ar fi riscat pierderea licenței pentru o sumă atât de mică.
Romanian Liga I
Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"
26/11/2021 LA 21:32
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
26/11/2021 LA 21:14