Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Poli Iași-Craiova 0-3 | Oltenii câștigă după 7 etape și rămân aproape de FCSB și CFR Cluj

Nicu Savin

Actualizat 03/02/2021 la 01:32 GMT+2

CSU Craiova a oprit seria de 7 meciuri consecutive fără succes în Liga 1. Oltenii s-au impus categoric, scor 3-0, pe terenul ultimei clasate, Poli Iași. "Juveții"au dominat jocul de la un capăt la altul și au obținut un succes meritat, care menține vii speranțele la titlu în Bănie.

Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

În urma rezultatelor slabe din ultima vreme, incertitudinea a planat la Craiova înaintea meciului de la Iași. Corneliu Papură a fost demis, iar tensiunea a fost mare înaintea partidei cu ultima clasată.
Totuși, oltenii au avut o răbufnire de orgoliu și s-au impus fără probleme în Copou. Echipa condusă de interimarul Dragoș Bon a făcut o primă repriză perfectă și a condus cu 2-0 la pauză, datorită golurilor marcate de Andrei Ivan (min.25) și Dan Nistor (min.35). Diferența putea fi și mai mare la intrarea la cabine, dar șuturile lui Bancu și Vătăjelu au nimerit doar bara porții ieșenilor.

Poli Iași-CSU Craiova 0-3 | Oltenii câștigă clar pe terenul ultimei clasate

În repriza secundă lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Oltenii au continuat să domine și în minutul 57 scorul a devenit 3-0, în urma golului marcat de tânărul Alexandru George, aflat la prima reușită în tricoul alb-albastru. Ulterior, oaspeții au luat piciorul de pe accelerație, dar moldovenii erau deja resemnați și nu au reușit să revină în meci.
S-a terminat 3-0 și Craiova ia o gură serioasă de oxigen, după o perioadă foarte delicată. În urma acestui succes, oltenii își consolidează poziția a 3-a în clasamemt și se apropie la 5 puncte de FCSB și la 4 De CFR Cluj, cu mențiunea că formațiile din frunte nu au jucat încă în etapa a 21-a. În etapa viitoare, Craiova va juca pe teren propriu cu Dinamo, echipă care în ciuda problemelor financiare a demonstrat că este o nucă tare în Liga 1.
De partea cealaltă, Andrei Cristea își începe cu un eșec usturător cariera de antrenor, iar Iași-ul rămâne lanterna roșie a clasamentului. Moldovenii au în față o deplasare grea, la Sfântu Gheorghe, dar ar putea profita de problemele covăsnenilor din această perioadă pentru a se redresa.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo