În urma rezultatelor slabe din ultima vreme, incertitudinea a planat la Craiova înaintea meciului de la Iași. Corneliu Papură a fost demis, iar tensiunea a fost mare înaintea partidei cu ultima clasată.
Totuși, oltenii au avut o răbufnire de orgoliu și s-au impus fără probleme în Copou. Echipa condusă de interimarul Dragoș Bon a făcut o primă repriză perfectă și a condus cu 2-0 la pauză, datorită golurilor marcate de Andrei Ivan (min.25) și Dan Nistor (min.35). Diferența putea fi și mai mare la intrarea la cabine, dar șuturile lui Bancu și Vătăjelu au nimerit doar bara porții ieșenilor.

Poli Iași-CSU Craiova 0-3 | Oltenii câștigă clar pe terenul ultimei clasate

Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 17-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
30/11/2021 LA 14:57
În repriza secundă lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Oltenii au continuat să domine și în minutul 57 scorul a devenit 3-0, în urma golului marcat de tânărul Alexandru George, aflat la prima reușită în tricoul alb-albastru. Ulterior, oaspeții au luat piciorul de pe accelerație, dar moldovenii erau deja resemnați și nu au reușit să revină în meci.
S-a terminat 3-0 și Craiova ia o gură serioasă de oxigen, după o perioadă foarte delicată. În urma acestui succes, oltenii își consolidează poziția a 3-a în clasamemt și se apropie la 5 puncte de FCSB și la 4 De CFR Cluj, cu mențiunea că formațiile din frunte nu au jucat încă în etapa a 21-a. În etapa viitoare, Craiova va juca pe teren propriu cu Dinamo, echipă care în ciuda problemelor financiare a demonstrat că este o nucă tare în Liga 1.
De partea cealaltă, Andrei Cristea își începe cu un eșec usturător cariera de antrenor, iar Iași-ul rămâne lanterna roșie a clasamentului. Moldovenii au în față o deplasare grea, la Sfântu Gheorghe, dar ar putea profita de problemele covăsnenilor din această perioadă pentru a se redresa.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Romanian Liga I
Reghecampf, categoric după înfrângerea cu FCSB: "Am pierdut nemeritat! Sunt foarte copii"
28/11/2021 LA 21:31
Romanian Liga I
Toni Petrea a dezvăluit care este obiectivul celor de la FCSB după victoria de la Craiova
28/11/2021 LA 21:11