Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Dinamo după eșecul cu CS Mioveni! "Mi-e rușine! Mă simt penibil"

Bianca Dumitru

Publicat 16/04/2022 la 08:25 GMT+3

Dinamo și-a risipit șansele de a scăpa de baraj după ce a fost învinsă în această seară, în deplasare, de CS Mioveni, scor 2-0. La finalul partidei, Steliano Filip a spus că îi este rușine de ce trăiește în tricoul "câinilor roșii" și că abia așteaptă să plece din Ștefan cel Mare după încheierea sezonului.

Steliano Filip (Dinamo)

Credit imagine: Instagram

Dinamo a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 2-0, de CS Mioveni, într-o partidă din a cincea etapă a play-out-ului Ligii 1. În urma acestui eșec, cu 4 etape înainte de finalul sezonului, "câinii roșii" și-au risipit șansele de a scăpa de baraj, fiind la 12 puncte de CS Mioveni, echipa care ocupă primul loc care asigură rămânerea în Liga 1.
La finalul partidei, Steliano Filip s-a arătat dezamăgit de rezultatul echipei sale și a explicat cum au reușit gazdele să înscrie cele două goluri ale victoriei. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a dezvăluit și că îi este rușine de ceea ce li se întâmplă "câinilor roșii".
În plus, Filip a spus că așteaptă cu nerăbdare încheierea acestui sezon pentru că acel moment va marca și despărțirea sa de echipa din Ștefan cel Mare, unde simte că trăiește un coșmar.
"Este un moment dificil. Mă simt penibil în această seară. Nu am reușit să facem ce ne-am dorit. Mă doare că am ajuns în situația asta. M-am săturat. Îmi este rușine să mă înjure lumea la fiecare meci.
Trebuie să câștigăm barajul, să îmbunătățim jocul de la meci la meci, iar la baraj să câștigăm și să salvăm echipa asta. Până atunci, trebuie să demonstrăm că merităm să fim la acest club.
Este foarte greu. Lipsă de valoare, nu știu, nu vreau să vorbesc. Atât eu, cât și restul echipei, ne-am făcut de rușine în această seară. Este foarte dureros și îmi este rușine. Nu credeam vreodată că o să trec pe aici... Sper de la meciul viitor să câștigăm și în final să salvăm echipa.
Am luat primul gol din fază fixă, e clar, lipsă de concentrare. La al doilea gol ne-au prins. Lipsă de concentrare, de valoare. Îmi doresc să se termine odată, parcă este un coșmar. Aștept să salvăm echipa asta și să o luăm pe drumuri diferite", a declarat Steliano Filip.
Citește și:

Dusan Uhrin a răbufnit după înfrângerea cu CS Mioveni

După înfrângerea din a cincea etapă a play-out-ului, antrenorul dinamoviștilor a răbufnit și i-a criticat pe jucătorii săi pentru prestația pe care au avut-o. Dusan Uhrin a declarat că nu înțelege cum au putut fotbaliștii din Ștefan cel Mare să repete greșelile din meciurile precedente.
"Am făcut greșeli la faze fixe, e incredibil. Am muncit toată săptămâna la asta, la astfel de faze. N-am avut agresivitate în repriza a doua. Ocazii am avut, dar nu am marcat, însă nu se poate să luăm astfel de goluri. Irobiso putea marca, dar n-a făcut-o.
Schimbările nu au ajutat cu nimic... N-am văzut ce s-a întâmplat la eliminare, Irobiso a luat roșu, vom juca fără el. Nu sunt mulțumit de cum am jucat. Trebuie să schimb mai multe, nu e posibil așa ceva. Am făcut greșeli la faze fixe, mi-e imposibil să înțeleg. E a doua oară când pierdem așa", a declarat Dusan Uhrin.
Tehnicianul lui Dinamo a comentat și meciurile de baraj pe care echipa sa le va disputa pentru a rămâne în Liga 1. Dusan Uhrin a punctat că se așteaptă la un duel dificil datorită nivelului la care sunt echipele din Liga 2.
"Vom juca la baraj, va fi greu acolo, sunt echipe bune în Liga 2", a spus Uhrin, a cărui adversară de la baraj ar putea fi Concordia Chiajna, ocupanta locului 5 din clasamentul ligii secunde, care ar putea disputa dubla pentru promovare în locul celor de la Steaua, aceștia din urmă neavând drept de accedere în Liga 1.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo