Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul transfer pe care Dusan Uhrin îl face la Dinamo! Ce jucător readuce în Ștefan cel Mare

Bianca Dumitru

Publicat 10/03/2022 la 11:02 GMT+2

Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo, luându-i locul lui Flavius Stoican care s-a despărțit de echipa din Ștefan cel Mare după mai puțin de 3 luni. Cehul ar vrea să facă unele modificări în lotul "câinilor roșii", dorind, printre altele, să-l readucă la echipă pe Ivan Pesic.

Dusan Uhrin

Credit imagine: facebook

Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo, fiind prezentat oficial la doar câteva minute după ce a revenit în România, deși tehnicianul declarase că nu este sigur că va semna până când nu va discuta cu șefii din Ștefan cel Mare.
Cehul este cel de-al patrulea antrenor din acest sezon al lui Dinamo, înainte de Stoican alb-roșii fiind pregătiți și de Dario Bonetti și Mircea Rednic. Misiunea tehnicianului de 54 de ani este aceea de a salva echipa de la retrogradare.
În acest sens, Uhrin vrea să facă unele modificări în lot. Potrivit ProSport, antrenorul vrea, pentru început, să-l readucă în Ștefan cel Mare pe mijlocașul Ivan Pesic. Acesta a mai evoluat la Dinamo în perioada 2017-2019, iar acum și-ar fi dat deja acordul de a se întoarce în Liga 1.
Deși perioada de transferuri s-a încheiat, Pesic poate fi adus de alb-roșii pentru că este liber de contract din cauza războiului dintre Ucraina și Rusia. Până la începutul acestei luni, croatul a fost legitimat la Vorskla Poltava, echipa de pe locul cinci din campionatul Ucrainei.
Citește și:

Ce jucători mai vrea Uhrin la Dinamo

Pe lângă Ivan Pesic, Dusan Uhrin mai vrea să transfere și un fundaș central pentru a-și întări defensiva înainte de play-out-ul Ligii 1. Dinamo a avut, în acest sezon, cea mai slabă apărare din campionat și una dintre cele mai slabe din Europa, încasând 66 de goluri în 30 de meciuri.
De asemenea, în Ștefan cel Mare va ajunge în curând și Christian Irobiso, fostul jucător al celor de la Gaz Metan Mediaș. Atacantul portughez de 28 de ani s-a înțeles în februarie cu șefii lui Dinamo, dar nu s-a putut alătura lotului până acum pentru că nu devenise liber de contract.
Memoriul depus de el după ce medieșenii nu i-au plătit mai multe salarii a fost amânat până în această săptămână, când lui Irobiso i s-a încheiat contractul cu Gaz Metan. Astfel, portughezul a devenit oficial jucătorul lui Dinamo.
Pentru echipa din Ștefan cel Mare urmează, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1, duelul cu Rapid, meci programat duminică, de la ora 20:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo