Universitatea Craiova nu reușește să iasă din blocajul egalurilor. Vicecampioana României a ajuns la 6 remize consecutive în Liga 1 (7 meciuri fără victorie), după o nouă partidă neconvingătoare pe "Ion Oblemenco".

Craiova a avut prima ocazie periculoasă a meciului în minutul 9. Ofosu l-a găsit cu o pasă la marginea careului pe Screciu, care a șutat periculos către poartă. FC Argeș a avut noroc, mingea lovind bara porții lui Greab.

Romanian Liga I
Ce i-a spus Prepeliță lui Maric, după ce fundașul și-a dat autogol și a comis două penalty-uri
ACUM 14 ORE

Piteștenii au oferit replica în minutul 34, tot cu un șut în bară, expediat de Palic după pasa lui Malele. Faza oaspeților a continuat cu șutul din afara careului trimis de Șerban. Pigliacelli a fost atent și a respins de la rădăcina barei.

La pauză s-a intrat cu o remiză albă. Piteștenii au fost mai periculoși în debutul reprizei a doua și puteau să deschidă scorul în minutul 56. Malele a primit o pasă în adâncime din partea lui Palic și a trimis pe lângă Pigliacelli, dar și pe lângă poartă. Oltenii au replicat 4 minute mai târziu, când Bancu a șutat peste poartă, dintr-o poziție excelentă.

Universitatea Craiova - FC Argeș 1-1. Oltenii au ajuns la 6 egaluri consecutive în Liga 1

Formația lui Corneliu Papură a dat lovitura în cele din urmă, în minutul 64. Mamut a reluat în plasă din interiorul careului, după un corner.

FC Argeș a restabilit egalitatea după numai 3 minute, prin Malele. Atacantul piteștenilor a fost servit ideal de Mezza Colii în careu și a finalizat cu un șut puternic, pe lângă Pigliacelli.

Oltenii s-au aruncat în atac, în căutarea golului care să încheie seria egalurilor. În minutul 75, Cicâldău a executat o lovitură liberă, iar mingea a fost deviată de zid în bara transversală. Mingea a ricoșat norocos la Ivan, care însă n-a nimerit spațiul porții.

Un minut mai târziu, Marius Constantin a prelungit mingea după un corner, iar Mamut a fost găsit într-o poziție promițătoare. Din păcate pentru olteni, șutul său a fost reținut de Greab. FC Argeș a rămas în inferioritate numerică în minutul 84, după ce Drăghici a protestat vehement pentru că n-a primit un fault după un duel cu Bancu.

Craiova putea să câștige meciul în prelungiri, dar Maric a reluat peste poartă după o centrare expediată din partea dreaptă.

S-a încheiat 1-1, rezultat cu care Craiova s-a obișnuit în ultimele 4 meciuri. După cea de-a 6-a remiză consecutivă din Liga 1, trupa lui Papură se află pe locul 3, la 5 puncte în spatele liderului FCSB, care încă n-a jucat în etapa cu numărul 20. De cealaltă parte, FC Argeș a ajuns pe locul 12, după o perioadă excelentă.

https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980923.jpg
Romanian Liga I
CFR Cluj - FC Argeș 5-0. Trupa lui Edi Iordănescu, victorie categorică în Gruia
ACUM 15 ORE
Romanian Liga I
Anunțul lui Ouzounidis, după Craiova - Hermannstadt 1-0: "Vreau să schimb câteva lucruri!"
19/02/2021 LA 21:35