Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova, victorie în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Debut cu dreptul pentru Constantin Gâlcă

Andrei Nicolae

Publicat 21/04/2024 la 21:17 GMT+3

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe într-un meci contând pentru etapa cu numărul 5 din play-off, scor 3-1. Oltenii au obținut astfel o victorie la debutul lui Constantin Gâlcă pe bancă și au urcat pe locul secund în clasament.

Universitatea Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe, Foto: Facebook Universitatea Craiov

Credit imagine: facebook

U Craiova a deschis scorul pe Stadionul Sepsi în minutul 11, prin Maldonado, care a reluat bine o minge trimisă din corner de Markovic. Replica covăsnenilor a venit cinci minute mai târziu, când jucătorii lui Sepsi au cerut un penalty la o fază în care un fotbalist de-ai oltenilor a fost atins cu mingea în mână. Cu toate acestea, după analiza VAR, ardelenii nu au primit lovitură de la 11 metri.
În minutul 26, craiovenii au înscris al doilea gol prin Andrei Ivan, găsit perfect în careu de Vlădoiu. Atacantul alb-albaștrilor nu mai marcase din august în campionat, de mai bine de 8 luni.
Pe finalul primei reprize, Sepsi a primit penalty, tot la o fază la care un jucător de la U Craiova a fost lovit în mâna cu mingea. De data aceasta, arbitrul a arătat spre punctul cu var, iar Marius Ștefănescu a transformat lovitura, ducând scorul la 2-1 înainte de finalul primei reprize.
Citește și:

Craiova, victorie în fața lui Sepsi. Gâlcă, debut perfect pe banca oltenilor

După ieșirea de la cabine, jocul dintre cele două echipe s-a calmat, iar prima fază importantă s-a produs abia în minutul 70, când alb-albaștrii au făcut 3-1 prin Lyes Houri. Oltenii puteau face chiar 4-1, însă Koljic nu l-a putut învinge pe Niczuly.
În finalul partidei, Sepsi a avut o șansă de a înscrie prin Safranko, însă fotbalistul covăsnenilor nu l-a putut învinge pe Popescu. Acea a fost și ultima mare ocazie din cadrul partidei, iar Universitatea Craiova s-a impus astfel cu 3-1, chiar la debutul lui Costel Gâlcă.
Oltenii urcă astfel pe locul secund în play-off, în timp ce Sepsi rămâne pe ultima poziție.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo