Constantin Budescu a revenit la FCSB la începutul lunii septembrie. Fotbalistul nu a putut evolua în meciul cu Dinamo, din a opta etapă a Ligii 1, din cauza unei înțepături de păianjen, dar ar putea intra pe teren în această seară, la Craiova, în duelul cu echipa lui Adrian Mutu.
Potrivit Fanatik, chiar dacă Edi Iordănescu a declarat că fotbalistul în vârstă de 32 de ani nu este încă 100% pregătit din punct de vedere fizic, Budescu a fost inclus în lotul roș-albaștrilor pentru partida din a noua etapă a campionatului.
"Totul este posibil în perioada următoare. Nu este la capacitatea maximă, clar, pentru că nu poți construi, în mai puțin de 10 zile, ceea ce s-a pierdut în ultimele două luni și ceva, spre trei luni, cât el nu a avut activitatea specifică. Ați văzut că este 'fit' din punct de vedere al kilogramelor, nu are probleme, a venit foarte motivat.
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32
El a alergat, a avut un program personalizat. Dar este una când te antrenezi separat și alta când te antrenezi cu colegii. Face eforturi, lucrează și suplimentar, e posibil ca în următoarea perioadă, jocul ăsta, jocul următor, să-l avem în lot. Pentru mine important e să câștigăm cât mai repede", a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC U Craiova.
Meciul dintre FC U Craiova și FCSB, din a noua etapă a Ligii 1, este programat în această seară, de la ora 20:00.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de mulțumire la adresa cluburilor care au dat jucători la națională
16/11/2022 LA 12:48
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de susținere pentru Nicușor Bancu după aflarea perioadei de indisponibilitate
15/11/2022 LA 22:09