Așteptarea fanilor s-ar putea încheia mai repede decât se anticipa. Edi Iordănescu a asigurat pe toată lumea că Budescu nu are probleme medicale în acest moment și că ar putea chiar să fie inclus în lot pentru meciul cu FC U Craiova 1948, meci care e programat sâmbătă de la ora 20.00.
"Totul este posibil în perioada următoare. Nu este la capacitatea maximă, clar, pentru că nu poţi construi, în mai puţin de 10 zile, ceea ce s-a pierdut în ultimele două luni şi ceva, spre trei luni, cât el nu a avut activitatea specifică. Aţi văzut că este ‘fit’ din punct de vedere al kilogramelor, nu are probleme, a venit foarte motivat.
Romanian Liga I
2 campioni într-o zi! Petrolul a pierdut în prima etapă, dar își face echipă de play-off
19/07/2022 LA 07:42

Edi Iordănescu a făcut marele anunț! Când revine Budescu pe teren

El a alergat, a avut un program personalizat. Dar este una când te antrenezi separat şi alta când te antrenezi cu colegii. Face eforturi, lucrează şi suplimentar, e posibil ca în următoarea perioadă…jocul ăsta, jocul următor, să-l avem în lot. Pentru mine important e să câştigăm cât mai repede", a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă.
FCSB a părut blestemată în ultimii ani, accidentările dându-le mari bătăi de cap tehnicienilor care s-au perindat pe la clubul din Berceni. Edi Iordănescu nu a avut până acum un lot pe măsura ambițiilor sale la dispoziție, dar se părea că venirile lui Keșeru și Budescu o pot transforma pe formația roș-albastră într-o candidată la titlu. Budescu a avut ghinion când a ajuns la FCSB, din cauza unei mușcături de păianjen, dar acum pare din ce în ce mai pregătit să revină.
Romanian Liga I
Verdict dur pentru Budescu după accidentarea din meciul cu Farul! Cât va lipsi de pe teren
02/04/2022 LA 20:20
Romanian Liga I
Budescu se înțelesese cu Sepsi, dar s-a răzgândit! A fost prezentat la un alt club din Liga 1
18/01/2022 LA 09:40