FCSB pare blestemată în ultimii ani, accidentările dându-le mari bătăi de cap tehnicienilor care s-au perindat pe la clubul din Berceni. Edi Iordănescu nu are un lot pe măsura ambițiilor sale la dispoziție, dar se părea că venirile lui Keșeru și Budescu o pot transforma pe formația roș-albastră într-o candidată la titlu.
Din păcate pentru fani, Budescu s-a accidentat la antrenamentul de azi, Gazeta Sporturilor anunțând că acesta are glezna umflată. Cel mai probabil nu va fi o absență pe termen lung, dar această problemă medicală vine cum nu se putea mai prost. Asta pentru că "Budi", adus ieri la echipă, era deja în urmă cu pregătirea fizică și spera că poate trage tare în următoarea perioadă, pentru a recupera.
Potrivit sursei citate, medicii sunt optimiști și nu cred că jucătorul de 32 de ani va absenta mult, însă mai multe se vor ști după investigații amănunțite. Cert e că el va rata derby-ul cu Dinamo, dar, având în vedere că sosise destul de departe de forma fizică optimă, probabil era maximum o soluție pentru finalul de joc, dacă scorul o cerea.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
IERI LA 09:58

Atacul FCSB, în piuneze

Edi Iordănescu are pe lista de absențe cei mai buni jucători din lot. Tănase, golgheterul echipei, s-a accidentat la gleznă cu CFR, după ce a călcat strâmb, și va sta mai mult de o lună pe margine.
Florinel Coman va absenta și mai mult, după accidentarea din meciul cu Sepsi. El a mers la Londra pentru operație și se estimează că va lipsi aproape trei luni.
"Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-ați văzut vreodată! Promit!", a scris Florinel Coman pe Instagram, ieri.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41