Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alarmă la FCSB! Budescu s-a accidentat din prima zi

Cristian Mihală

Publicat 08/09/2021 la 17:42 GMT+3

Constantin Budescu s-a accidentat la antrenamentul de azi al celor de la FCSB. Ultimul transfer al roș-albaștrilor s-a ales cu glezna umflată și va rata cu siguranță derbyul cu Dinamo.

Constantin Budescu s-a întors la FCSB

Credit imagine: Eurosport

FCSB pare blestemată în ultimii ani, accidentările dându-le mari bătăi de cap tehnicienilor care s-au perindat pe la clubul din Berceni. Edi Iordănescu nu are un lot pe măsura ambițiilor sale la dispoziție, dar se părea că venirile lui Keșeru și Budescu o pot transforma pe formația roș-albastră într-o candidată la titlu.
Din păcate pentru fani, Budescu s-a accidentat la antrenamentul de azi, Gazeta Sporturilor anunțând că acesta are glezna umflată. Cel mai probabil nu va fi o absență pe termen lung, dar această problemă medicală vine cum nu se putea mai prost. Asta pentru că "Budi", adus ieri la echipă, era deja în urmă cu pregătirea fizică și spera că poate trage tare în următoarea perioadă, pentru a recupera.
Potrivit sursei citate, medicii sunt optimiști și nu cred că jucătorul de 32 de ani va absenta mult, însă mai multe se vor ști după investigații amănunțite. Cert e că el va rata derby-ul cu Dinamo, dar, având în vedere că sosise destul de departe de forma fizică optimă, probabil era maximum o soluție pentru finalul de joc, dacă scorul o cerea.

Atacul FCSB, în piuneze

Edi Iordănescu are pe lista de absențe cei mai buni jucători din lot. Tănase, golgheterul echipei, s-a accidentat la gleznă cu CFR, după ce a călcat strâmb, și va sta mai mult de o lună pe margine.
Florinel Coman va absenta și mai mult, după accidentarea din meciul cu Sepsi. El a mers la Londra pentru operație și se estimează că va lipsi aproape trei luni.
"Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-ați văzut vreodată! Promit!", a scris Florinel Coman pe Instagram, ieri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo