Dinamo a fost la doar câteva minute distanță de victorie în etapa cu numărul 20 din Liga 1, dar CS Mioveni a înscris de două ori în prelungiri și s-a impus cu 2-1. Dinamo a deschis scorul prin Sorescu ('62, penalty), dar Sanoh ('90+2, penalty) și Rusu ('90+5) au adus victoria gazdelor.
La finalul partidei, fanii lui Dinamo l-au chemat la gard pe Deian Sorescu să-i ceară socoteală pentru situația critică în care se regăsește clubul din Ștefan cel Mare. Deși a fost marcatorul oaspeților, Sorescu nu a scăpat de furia suporterilor, care l-au dezbrăcat de tricou pe atacantul în vârstă de 24 de ani.
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41

Deian Sorescu, lăsat fără tricou după CS Mioveni – Dinamo 2-1

"Am venit după o victorie, aveam alt moral. Aveam încredere în noi că putem să luăm cele 3 puncte și astăzi. Am luptat dar, la fel ca în meciurile trecute, am luat golurile pe final. În timpul meciului stau și mă uit la tabelă, în minutul 85 încep să tremur. Cu siguranță cei din staff se vor ocupa de acest lucru. E păcat și dureros, aveam meciul în mână și nu puteam pleca altfel de aici decât cu cele 3 puncte. Din păcate, greșelile ne-au costat", a declarat Deian Sorescu la finalul partidei.
"M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli. Îmi găsesc greu cuvintele, nu știu ce să zic. Am încetat să mă mai uit la celelalte meciuri, important este ce facem noi", a mai spus Sorescu.
Romanian Liga I
U Craiova vrea primul mare transfer al anului, Deian Sorescu! Dinamo, aproape de o ultimă lovitură
02/01/2022 LA 05:30
Romanian Liga I
Rednic l-a iertat pe Sorescu! Fotbalistul, reprimit în lotul lui Dinamo! Ce s-a întâmplat
02/11/2021 LA 16:04