Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Deian Sorescu, lăsat fără tricou după Mioveni – Dinamo 2-1! Fanii l-au dezbrăcat: "M-au tras și l-au dat jos"

Irina Aldea

Publicat 16/12/2021 la 20:32 GMT+2

Dinamo nu se regăsește. Trupa lui Rednic s-a aflat la doar câteva minute distanță de a doua victorie consecutivă în Liga 1, însă Mioveni a revenit și și-a adjudecat victoria. La final, suporterii "câinilor" l-au dezbrăcat pe Deian Sorescu de tricou, spunându-i că nu merită să îmbrace echipamentul.

Deian Sorescu

Credit imagine: Getty Images

Dinamo a fost la doar câteva minute distanță de victorie în etapa cu numărul 20 din Liga 1, dar CS Mioveni a înscris de două ori în prelungiri și s-a impus cu 2-1. Dinamo a deschis scorul prin Sorescu ('62, penalty), dar Sanoh ('90+2, penalty) și Rusu ('90+5) au adus victoria gazdelor.
La finalul partidei, fanii lui Dinamo l-au chemat la gard pe Deian Sorescu să-i ceară socoteală pentru situația critică în care se regăsește clubul din Ștefan cel Mare. Deși a fost marcatorul oaspeților, Sorescu nu a scăpat de furia suporterilor, care l-au dezbrăcat de tricou pe atacantul în vârstă de 24 de ani.

Deian Sorescu, lăsat fără tricou după CS Mioveni – Dinamo 2-1

"Am venit după o victorie, aveam alt moral. Aveam încredere în noi că putem să luăm cele 3 puncte și astăzi. Am luptat dar, la fel ca în meciurile trecute, am luat golurile pe final. În timpul meciului stau și mă uit la tabelă, în minutul 85 încep să tremur. Cu siguranță cei din staff se vor ocupa de acest lucru. E păcat și dureros, aveam meciul în mână și nu puteam pleca altfel de aici decât cu cele 3 puncte. Din păcate, greșelile ne-au costat", a declarat Deian Sorescu la finalul partidei.
"M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli. Îmi găsesc greu cuvintele, nu știu ce să zic. Am încetat să mă mai uit la celelalte meciuri, important este ce facem noi", a mai spus Sorescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo