La nici 24 de ore distanță după ce și-a încheiat parcursul din acest an, Dinamo a anunțat că l-a denis pe Mircea Rednic! În locul lui vine Flavius Stoican, potrivit comunicatului emis de club cu puține minute în urmă. Mircea Rednic a fost numit antrenor la Dinamo la 1 octombrie. În această perioadă, echipa a înregistrat o singură victorie, trei remize și opt înfrângeri. Dinamo a încheiat anul pe penultimul loc în Liga I, cu 12 puncte.
Galeria lui Dinamo și-a exprimat deja nemulțumirea cu privire la demiterea lui Mircea Rednic și aducerea lui Flavius Stoican. Chiar dacă Dinamo era în criză de rezultate sub comanda lui Rednic, antrenorul se bucura în continuare de susținerea fanilor: "Cine l-a adus pe Stoican să își asume. Că de plătit, va plăti!", a postat în urmă cu puține momente "Peluza Cătălin Hîldan" pe Facebook, făcând trimitere în mod evident la administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan.
Romanian Liga I
Ioan Andone îi cere demisia lui Mureșan și face praf un jucător de la Dinamo: "O să vedeți scandal!"
24/12/2021 LA 08:26

Fanii lui Dinamo nu-l vor pe Flavius Stoican pe banca tehnică

"Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!». Vom face posibilul și imposibilul să continuăm în Liga 1. Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!", a declarat Stoican pentru GSP.ro. Flavius Stoican, fost jucător la Dinamo (2002-2003 şi 2007-2008), a pregătit în două rânduri echipa bucureşteană, 2013-2014 şi 2015, dar a fost şi antrenor al formaţiei secunde a clubului.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
În acest sezon, Stoican a fost antrenor la FC U Craiova în doar patru partide în luna octombrie. El le-a mai pregătit în carieră pe Minerul Valea Copcii, CSM Şcolar Reşiţa, Chindia Târgovişte, CS Mioveni, FC Voluntari, Zimbru Chişinău, Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Iaşi, Petrolul Ploieşti şi ACS Viitorul Târgu Jiu.
Romanian Liga I
Noul plan al lui Dinamo după demiterea lui Rednic! Câți jucători vor pleca de la echipă
22/12/2021 LA 11:58
Romanian Liga I
Dinamo, în situație critică, după demiterea lui Rednic! Mircea Lucescu: "Nu știu dacă se salvează!"
21/12/2021 LA 21:13