Dinamo nu și-a revenit din punct de vedere al rezultatelor nici după ce Mircea Rednic a revenit la echipă. Un egal cu UTA, după un meci în care a condus cu 2-0, și o înfrângere cu 2-1 la Mediaș au fost rezultatele "câinilor" în ultimele 2 etape din Liga 1, care continuă criza începută în urmă cu o lună și jumătate.
Încă de când a revenit la Dinamo, Rednic a declarat că va încerca să aducă jucători noi chiar înaintea perioadei de mercato din iarnă. "Puriul" este recunoscut pentru faptul că aduce foarte mulți jucători noi la echipele pe care le pregătește și se pare că politica sa va continua în acest sens și în acest mandat de la Dinamo.
După ce săptămâna trecută echipa din Ștefan cel Mare l-a transferat pe mijlocașul Michel Espinosa, un nou jucător este oficial jucătorul lui Dinamo. Este vorba despre atacantul polonez Tomas Vestenicky, care a fost în probe în ultimele zile și se pare că l-a convins pe Rednic că merită o șansă.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
IERI LA 13:08
"Da, am semnat cu Vestenicky, cu Tomas. Ne trebuia un atacant care să marcheze", a confirmat Iuliu Mureșan pentru digisport.ro.
Citește și:

Dinamo a adus un atacant trecut pe la AS Roma

Dinamo a marcat doar 10 goluri în primele 12 etape din campionat și are nevoie ca de aer de un om de gol. Fanii speră ca Vestenicky să fie omul care să resusciteze ofensiva, dar problema sclovacului este că cifrele nu sunt de partea sa.
Deși are 25 de ani, Vestenicky a înscris numai 21 de goluri la nivel profesionist: 16 pentru slovacii de la Nitra, unde a jucat 47 de meciuri între ianuarie 2018 și iunie 2019, respectiv 5 pentru Cracovia, pentru care a jucat 73 de meciuri în mai multe perioade.
Vestenicky fost jucătorul Romei între 2014 și 2016, dar nu a jucat decât la echipele de juniori ale capitolinilor. În vara acestui an, atacantul a semnat cu Chaika Peschanokopskoe, echipă de ligă secundă din Rusia, dar a întrerupt înțelegerea după numai 8 zile, iar acum a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber.
Debutul lui Vestenicky în tricoul alb-roșu ar putea avea loc în derby-ul cu Rapid, programat sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 20:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă!
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59