Dinamo a început dezastruos acest sezon, iar lucrurile nu s-au îndreptat nici după venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică. "Câinii" sunt penultimii în Liga 1 și au fost eliminați și din Cupa României, astfel că singurul obiectiv realizabil este salvarea de la retrogradare.
Pentru asta echipa trebui însă întărită, iar oficialii din Ștefan cel Mare au perfectat deja 3 achiziții în ultimele 2 săptămâni și sunt aproape de a o bifa pe a 4-a. Conform gsp.ro, Cătălin Carp se află deja la București și va semna astăzi un contract cu gruparea din Ștefan cel Mare.
Carp este un internațional moldovean de 28 de ani (36 de selecții și 2 goluri la naționala Moldovei) care nu este deloc străin de Liga 1. Prima sa echipă la nivel de seniori a fost CFR Cluj, pentru care a jucat 17 meciuri în stagiunea 2014-2015.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
IERI LA 16:59
Citește și:

Cătălin Carp a jucat în trecut pentru FCSB

Ulterior a ajuns la FCSB, dar a jucat doar 9 meciuri în sezonul 2015-2016. Apoi a jucat o jumătate de sezon la Viitorul, după care a plecat în Rusia, unde a evoluat pentru UFA, respectiv Tombov, formație de care s-a despărțit în vara acestui an.
Așadar, Carp este al 4-lea jucător adus de Dinamo în noua "eră Rednic", toți jucători ajunși în Groapă în această perioadă venind liberi de contract.
Cătălin Carp este fundaș central de meserie, dar poate juca și ca închizător, ceea ce probabil a contat foarte mult pentru Rednic când a decis să-l transfere. Cota de piață a moldoveanului este de 900.000 de €, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Dacă se va acomoda repede cu noii colegi, Carp ar putea debuta peste doar 3 zile la Dinamo, în meciul pe care echipa lui Rednic îl va juca duminică, în deplasare, cu Sepsi Sf.Gheorghe, în etapa a 14-a din Liga 1.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39
Romanian Liga 2
Declarația lui Ovidiu Burcă după al 7-lea meci fără eșec pe banca lui Dinamo
13/11/2022 LA 14:58