Portughezul era văzut drept a treia soluție pentru poarta campioanei, după Otto Hindrich și Cristian Bălgrădean.
Fostul jucător al lui Hermannstadt își reziliase recent contractul cu CFR și a putut semna cu Dinamo din postura de jucător liber de contract.
El va juca în Ștefan cel Mare până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Cel mai probabil, Figueiredo va continua la Dinamo doar dacă echipa va reuși să se salvezez de la retrogradare.
Romanian Liga I
Rapid pierde la Miovieni, iar Sepsi și Botoșani termină pe primele două locuri din play-out
ACUM 2 MINUTE

Dinamo are 4 portari în lot

Odată cu venirea lui Figueiredo, care, cel mai probabil, va fi titularul postului de portar, Flavius Stoican are 4 opțiuni pentru poarta lui Dinamo.
După Figueiredo, Thomas Chesneau, împrumutat de la Concordia Chiajna, ar putea apăra poarta dinamoviștilor, în timp ce Mihai Eșanu, titular în sezonul trecut, a devenit a treia opțiune de portar a "câinilor".

Lucian Goian, analiză obiectivă a fotbalului românesc, în ziua în care se reia Liga 1

Ștefan Fara nu a apucat încă să debuteze în Liga 1, fiind titular în liga a treia, la Dinamo II.
CITEȘTE ȘI:
Clubul a anunțat venirea lui Cristiano Figueiredo printr-un comunicat oficial pe pagina de Facebook: "Cristiano Pereira Figueiredo la Dinamo București
Portarul Cristiano Pereira Figueiredo, 31 de ani, ultima oară la campioana României, CFR Cluj, a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru.
Născut pe 29 noiembrie 1990 și având dublă cetățenie, portugheză și germană, Cristiano Pereira Figueiredo și-a început cariera la Braga și a mai evoluat pentru Vizela, Valencia, Coimbra, Panetolikos, Belenenses, Vitoria Setubal, Hermannstadt și CFR Cluj.
13 este numărul oficial de joc al noului portar dinamovist.
Bine ai venit la Dinamo București, Cristiano Pereira Figueiredo!".
Venit de la Hermannstadt la începutul sezonului, portarul portughez nu a bifat decât două meciuri sub comanda lui Dan Petrescu.
El este cotat de site-ul Transfermarkt la 350.000 de euro.
Figueiredo este al 8-lea transfer al dinamoviștilor în această iarnă, după Thomas Chesneau, Alin Buleică, Răzvan Patriche, Igor Jovanovic, Marius Tomozei și Balthazar Pierret.
De remarcat este faptul că Figueiredo a fost coleg în Portugalia, la Braga, în sezonul 2013-2014, cu Andre Pinto, fostul fundaș al lui Dinamo care a părăsit echipa în această iarnă.
Dinamo are o relație bună cu CFR Cluj din punct de vedere al transferurilor. Cătălin Itu a fost împrumutat în Ștefan cel Mare vara trecută, revenind în Gruia în această iarnă.
Mai mult decât atât, Dinamo a fost interesată de mai mulți jucători de la campioana României, cel mai rostit nume fiind cel al lui Jonathan Rodriguez.
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Prima reacție de la CFR Cluj, după al 5-lea titlu consecutiv: "Îmi pare rău că nu avem VAR"
ACUM O ZI