Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL - Două transferuri pentru titlu! Craiova a dat lovitura pe piaţa transferurilor

Cristian Mihală

Actualizat 25/07/2022 la 14:54 GMT+3

CSU Craiova a anunțat încă două transferuri care să ajute formația olteană să intre în lupta pentru titlu. Este vorba despre Rivaldinho și Sergiu Hanca, jucători obișnuiți cu meciurile din România.

Rivaldinho

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
După un start de sezon mai degrabă neconvingător, formaţia din Bănie revine în atenţia tuturor cu două mutări importante. Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova, a făcut anunțul în direct la TV.
"Noi continuăm campania de transferuri. Azi au venit Rivaldinho și Hanca. Campania continuă, momentan sunt 4 jucători aduși: Martic, Raul Silva și cei doi. Martic a mai fost la noi, iar pe Hanca și Rivaldinho îi cunoaștem. La nivel de mentalitate, clubul va avea o creștere. La nivel de responsabilitate, de mentalitate, vom avea o creștere", a spus Rotaru la Pro Arena.
Cei doi revin în SuperLiga, după ce au jucat împreună și în străinătate, la Cracovia. Hanca a plecat în Polonia din 2019, timp în catre a jucat 52 de meciuri pentru Cracovia. Rivaldinho revine și el în prima ligă a României, după experiențele de la Dinamo și Viitorul Constanța.

Deficit bugetar de 5 milioane de euro pentru Craiova

Mihai Rotaru a mai vorbit și despre returul de joi, din turul 2 preliminar al Conference League, și a dezvăluit că accederea în grupe este principalul obiectiv pe termen scurt al echipei.
"Primul obiectiv e accederea în grupele Conference. Avem nevoie ca fiecare firicel de iarbă să fie cu noi. Avem nevoie de suporteri să fie cu noi. Avem nevoie să câștigăm, apoi vine și
Rapidul. Dar trebuie să câștigăm joi, vrem în grupe. Avem un culoar care ne permite accesul. Sunt încrezător că vom trece mai departe.
În primul rând, ne uităm la planul sportiv, apoi la cel financiar. Noi în acest an avem un deficit bugetar de 5 milioane. O calificare ne-ar completa bugetul, nu ar mai trebui să vină acționarii cu bani de acasă", a mai spus Mihai Rotaru.
Universitatea Craiova a remizat joia trecută, în deplasare, scor 1-1, cu Vllaznia, în prima manșă a dublei din turul 2 preliminar al Conference League. Oltenii pleacă favoriţi la calificare, dar trebuie să elimine erorile din acest start de sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo