Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a dat peste "o mină de aur" și pregătește super-lovituri: "Plec în 2-3 săptămâni"

Cristian Mihală

Actualizat 22/09/2023 la 08:56 GMT+3

Florin Vulturar, cunoscutul agent de jucători, va pleca în curând în Africa de Sud cu scopul clar de a transfera cel puțin un jucător pentru FCSB. Roș-albaștrii consideră că această piață e extrem de interesantă și vor să dea lovitura cu un alt fotbalist, după ce Siyabonga Ngezana a confirmat.

Siyabonga Ngezana, în Farul - FCSB

Credit imagine: facebook

Siyabonga Ngezana a fost transferat de liderul din Liga 1 în această vară cu 600.000 de euro, iar FCSB simte că a găsit o piață excelentă în Africa de Sud, de unde poate aduce fotbaliști de calitate la un preț decent.
Ca atare, roș-albaștrii l-au mandatat pe Florin Vulturar cu o misiune clară: agentul de jucători va merge în Africa de Sud pentru o perioadă lungă și va monitoriza mai mulți fotbaliști interesanți, pe care FCSB să îi transfere în următoarele ferestre de mercato.
"O să merg în Africa de Sud, dar nu voi căuta doar un atacant. O să merg să urmăresc mai mulți jucători. O să văd mai multe meciuri, și dacă o să văd un jucător interesant pentru FCSB, cu siguranță îl vom aduce.
O să urmăresc prima ligă, normal. E o piață bună acolo, foarte multe echipe din Europa aduc jucători africani. Sunt jucători care își doresc mult să evolueze și să treacă la alt nivel, mi se pare că se adaptează destul de bine, doar să ai un pic de răbdare cu ei.
Băieții mei s-au uitat la câteva meciuri, m-am uitat și eu la câteva. Sunt mulți jucători interesanți, să știți că nici prețurile nu sunt foarte mici. Campionatul din Africa de Sud este destul de puternic și plătesc salarii destul de bune.
Nu am discutat despre buget, dar știm în mare cât se poate plăti. Voi pleca undeva peste 2-3 săptămâni, aștept să mai discut cu cei de acolo", a afirmat impresarul PrimaSport.

Sud-africanii vorbesc deja de interesul lui FCSB pentru Reeve Frosler

Prioritatea FCSB e un atacant, dar presa din Africa de Su scrie că oficialii vicecampioanei României se află și pe urmele unui fundaș sud-african.
Potrivit jurnaliștilor de la Cape Town, FCSB ar încerca din nou să-i obțină transferul lui Reeve Frosler, fotbalist de 25 de ani care s-a aflat pe lista roș-albaștrilor și în vară.
Frosler, legitimat la fosta echipă a lui Ngezana, Kaizer Chiefs, a refuzat atunci oferta românilor, dar el nu este unul dintre oamenii de bază ai antrenorului Ntseki și ar putea fi vândut în următoarea perioadă.
"Nu au renunțat încă la el. Simt că ar putea fi un transfer bun pentru ei, mai ales că Ngezana se dovedește o achiziție foarte bună. Frosler nu are suficiente minute în acest sezon, iar antrenorul Molefi Ntseki s-ar putea să nu-l aibă la dispoziție prea mult timp.
FCSB îl monitorizează în continuare. Atât pe el, cât și pe alții. Au realizat că aici e o mină de aur", au notat jurnaliștii publicației sud-africane Citizen.
Reeve Frosler, care are o cotă de piață de 950.000 de euro, este jucătorul celor de la Kaizer Chiefs din 2019, iar în actualul sezon a adunat 9 meciuri în toate competițiile. El poate evolua în ambele flancuri ale defensivei, fiind un fotbalist polivalent.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo