FCSB este un adevărat focar de Covid-19. Vicecampioana României are acum o listă de 14 jucători indisponibili: 10 infectați cu Covid-19 sau care au prezentat simptome și au fost plasați preventiv în izolare și 4 accidentați (Panțîru, Florinel Coman, Ovidiu Popescu și Burlacu). Acestora li se adaugă și antrenorul Edi Iordănescu, alături de alți membri ai staff-ului tehnic.
Conform as.ro, Valentin Gheorghe și Valentin Crețu sunt ultimii doi jucători infectați cu Covid-19 și aceștia vor rata și ei meciul contra Mioveniului. Vestea este cum nu se poate mai proastă pentru "roș-albaștri", deoarece ambii fotbaliști erau anunțați titulari în confruntarea din această seară.
Sursa citată notează că FCSB va aborda meciul cu Mioveni cu numai 15 jucători, dintre care Florin Tănase sau Octavian Popescu ar putea bifa prima apariție după o pauză îndelungată, ei fiind accidentați în ultimele săptămâni.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, noi detalii despre situația dezastruoasă de la Dinamo: "Nu am avut bani de motorină"
25/11/2021 LA 16:39
Cum ar putea arăta echipa FCSB-ului în meciul cu Mioveni
  • Vlad - Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Perianu, Tănase - Dumiter, Stoica, Keșeru
Citește și:

EDI IORDĂNESCU, MESAJ MOBILIZATOR ÎNAINTE DE FCSB – CS MIOVENI

FCSB nu îi va avea la dispoziție nici pe Edi Iordănescu, nici pe secundul Alexandru Radu, care sunt în carantină după ce s-au infectat la rândul lor cu coronavirus, echipa urmând a fi condusă în următoarea perioadă de Eugen Nae, antrenor cu care s-a făcut un contract pentru o lună.
Antrenorul principal al "roș-albaștrilor" a ținut însă să transmită un mesaj de încurajare întregii echipe înaintea partidei de sâmbătă, încercând să-și motiveze jucătorii în aceste momente extrem de dificile.
"Puternici indiferent de moment! Uniți indiferent de distanță!", a punctat antrenorul pe pagina personală de Facebook.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Romanian Liga I
Florin Tănase nu-i mai dă nicio șansă Craiovei la titlu, dacă FCSB câștigă derby-ul din weekend
25/11/2021 LA 13:53
Romanian Liga I
Gabriel Torje a descris starea de încredere de la Dinamo: "Suntem sub nivelul mării"
22/11/2021 LA 21:40