Pauza internațională a venit cu vești cât se poate de proaste pentru FCSB, una dintre formațiile cu pretenții la titlu. Un focar de infecție cu Covid 19 a lovit crunt echipa aflată azi pe locul 3 în Liga 1. După Budescu şi Şut izolaţi din cauza simptomelor, iar Straton şi Şerban infectaţi cu COVID-19, alţi 4 sau 5 jucători au probleme şi, pentru siguranţă, vor intra în carantină.
De curând, patronul FCSB a anunțat că un fotbalist a venit infectat de la națională. Este vorba despre Andrei Cordea: "Cordea a venit de la echipa națională pozitiv. I-am făcut test ieri și e pozitiv. Dacă cei ce au vaccin nu sunt testați și joacă cu covid, și mor pe teren, cine răspunde?", a spus Gigi Becali pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
Papură, interimar, după demisia lui Rădoi, dar şefii Craiovei pregătesc aducerea unui nume "greu"
IERI LA 05:55

Haos la FCSB! Focar de infecție cu COVID-19 la echipă

În aceste condiții, FCSB va aborda partida cu CS Mioveni din acest weekend (sâmbără ora 20:30), din etapa a 8-a a Ligii 1, fără 8 jucători. Fără a-i include în această statistică și pe jucătorii aflați în recuperare după accidentări.În acest moment, FCSB are la dispoziție doar 14 jucători, dintre care 3 sunt portari.
Iar problemele nu se încheie aici. FCSB nu va avea la dispoziție nici staff-ul tehnic. Atât Edi Iordănescu, cât și secundul acestuia, Alexandru Radu, sunt în carantină după ce s-au infectat la rândul lor cu coronavirus. În aceste condiții, echipa va fi condusă la meci de Eugen Nae, antrenor cu care s-a făcut un contract pentru o lună.
Romanian Liga I
Cârţu a luat foc când a auzit ce a zis Rădoi despre el: "Bă, băiatule, nu vii tu să îmi spui asta"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33