Pauza internațională a venit cu vești cât se poate de proaste pentru FCSB, una dintre formațiile cu pretenții la titlu. Un focar de infecție cu Covid 19 a lovit crunt echipa aflată azi pe locul 3 în Liga 1. După Budescu şi Şut izolaţi din cauza simptomelor, iar Straton şi Şerban infectaţi cu COVID-19, alţi 4 sau 5 jucători au probleme şi, pentru siguranţă, vor intra în carantină.
De curând, patronul FCSB a anunțat că un fotbalist a venit infectat de la națională. Este vorba despre Andrei Cordea: "Cordea a venit de la echipa națională pozitiv. I-am făcut test ieri și e pozitiv. Dacă cei ce au vaccin nu sunt testați și joacă cu covid, și mor pe teren, cine răspunde?", a spus Gigi Becali pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
FCSB – FC Argeș se joacă! Edi Iordănescu și patru jucători au revenit la antrenamente
ACUM O ZI

Haos la FCSB! Focar de infecție cu COVID-19 la echipă

În aceste condiții, FCSB va aborda partida cu CS Mioveni din acest weekend (sâmbără ora 20:30), din etapa a 8-a a Ligii 1, fără 8 jucători. Fără a-i include în această statistică și pe jucătorii aflați în recuperare după accidentări.În acest moment, FCSB are la dispoziție doar 14 jucători, dintre care 3 sunt portari.
Iar problemele nu se încheie aici. FCSB nu va avea la dispoziție nici staff-ul tehnic. Atât Edi Iordănescu, cât și secundul acestuia, Alexandru Radu, sunt în carantină după ce s-au infectat la rândul lor cu coronavirus. În aceste condiții, echipa va fi condusă la meci de Eugen Nae, antrenor cu care s-a făcut un contract pentru o lună.
Romanian Liga I
CFR Cluj-Sepsi 2-0 | Culio a marcat primul gol de la revenirea în Gruia
IERI LA 19:26
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă, dezamăgit de portar, dar mulțumit de jocul echipei: "Este hilar"
IERI LA 17:21