Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB primește lovitură după lovitură! 2 jucători anunțați titulari cu Mioveni au intrat în izolare

Nicu Savin

Actualizat 16/10/2021 la 16:54 GMT+3

FCSB se confruntă cu mari probleme din cauza coronavirusului, mai mulți jucători și chiar antrenorul Edi Iordănescu fiind plasați în izolare. "Roș-albaștri" au primit încă o lovitură, chiar în dimineața partidei pe care o vor juca cu CS Mioveni, alți doi jucători intrând în izolare.

Crețu, în duelul cu Dinamo, câștigat de FCSB

Credit imagine: Eurosport

FCSB este un adevărat focar de Covid-19. Vicecampioana României are acum o listă de 14 jucători indisponibili: 10 infectați cu Covid-19 sau care au prezentat simptome și au fost plasați preventiv în izolare și 4 accidentați (Panțîru, Florinel Coman, Ovidiu Popescu și Burlacu). Acestora li se adaugă și antrenorul Edi Iordănescu, alături de alți membri ai staff-ului tehnic.
Conform as.ro, Valentin Gheorghe și Valentin Crețu sunt ultimii doi jucători infectați cu Covid-19 și aceștia vor rata și ei meciul contra Mioveniului. Vestea este cum nu se poate mai proastă pentru "roș-albaștri", deoarece ambii fotbaliști erau anunțați titulari în confruntarea din această seară.
Sursa citată notează că FCSB va aborda meciul cu Mioveni cu numai 15 jucători, dintre care Florin Tănase sau Octavian Popescu ar putea bifa prima apariție după o pauză îndelungată, ei fiind accidentați în ultimele săptămâni.
Cum ar putea arăta echipa FCSB-ului în meciul cu Mioveni
  • Vlad - Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Perianu, Tănase - Dumiter, Stoica, Keșeru
Citește și:

EDI IORDĂNESCU, MESAJ MOBILIZATOR ÎNAINTE DE FCSB – CS MIOVENI

FCSB nu îi va avea la dispoziție nici pe Edi Iordănescu, nici pe secundul Alexandru Radu, care sunt în carantină după ce s-au infectat la rândul lor cu coronavirus, echipa urmând a fi condusă în următoarea perioadă de Eugen Nae, antrenor cu care s-a făcut un contract pentru o lună.
Antrenorul principal al "roș-albaștrilor" a ținut însă să transmită un mesaj de încurajare întregii echipe înaintea partidei de sâmbătă, încercând să-și motiveze jucătorii în aceste momente extrem de dificile.
"Puternici indiferent de moment! Uniți indiferent de distanță!", a punctat antrenorul pe pagina personală de Facebook.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo