Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB și-a dat acordul pentru două mutări! "100% se fac!"

Cristian Mihală

Publicat 03/08/2022 la 08:28 GMT+3

FCSB și Mioveni au bătut palma pentru împrumuturile lui Mihai Lixandru (21 de ani) şi Alexandru Pantea (18 ani) la formația argeșeană. Mutările par o formalitatel, deși jucătorii încă nu și-au dat acordul.

Mihai Lixandru este, la 21 de ani, un închizător de viitor

Credit imagine: Eurosport

Venirea lui Dică a făcut ca relațiile dintre FCSB și Mioveni să devină excelente. Acest lucru s-a tradus deja în transferul lui Bogdan Rusu (32 de ani) la formația vicecampioană. Suma transferului a fost de 250.000 de euro, după ce argeșenii ceruseră inițial 300.000 de euro.
Roș-albaștrii au avut parte de un discount, în contextul în care Mioveni și-a dorit sub formă de împrumut doi jucători din lotul lui Dică: Mihai Lixandru (21 de ani) şi Alexandru Pantea (18 ani). FCSB și-a dat deja acordul pentru mutări, cei doi fotbaliști neintrând în planurile staffului tehnic pentru sezonul în curs.

Împrumuturile lui Lixandru și Pantea, ca și făcute: "100% FCSB va accepta"

Momentan, cei doi jucători nu au semnat, existând mici semne de întrebări în ceea ce îl privește pe Lixandru. Acesta nu ar fi dorit să meargă la o formație care se zbate la retrogradare, dar e foarte probabil ca, în cele din urmă, să accepte oferta. Ambii jucători au nevoie să evolueze constant pentru a deveni în viitor soluții reale pentru FCSB, iar Mioveniul le garantează acest lucru.
"Eu i-am pus în legătură cu conducerea clubului şi aşa s-a realizat transferul. Sunt convins că Rusu va duce FCSB în grupele Conference League. Este un jucător valoros.
În afara acestui transfer, ne dorim cu titlu de împrumut şi doi jucător de la FCSB. E vorba de Lixandru şi Pantea. 100% va accepta (n.r. FCSB) ca cei doi să joace la Mioveni", a spus Ion Georgescu, primarul de la Mioveni, pentru Orange Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo