Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză uriaşă la FCSB! După Miculescu, Dică a transferat și un atacant de careu: Bogdan Rusu

Cristian Mihală

Actualizat 01/08/2022 la 13:53 GMT+3

FCSB a reuşit un nou trasnfer pentru ofensiva lui Nicolae Dică. Bogdan Rusu este noul jucător al roş-albaştrilor, tehnicianul dorindu-l neapărat pe vârful de 32 de ani.

Bogdan Rusu are, la 32 de ani, şansa carierei

Credit imagine: Eurosport

În ziua în care oficializează transferul lui Miculescu pentru o sumă record în ultimii ani, 1,7 milioane de euro, FCSB a mai adus un atacant în lot.
Cum pista Pavol Safranko a căzut definitiv, atacantul nereuşind să plece gratis de la formaţia Mamelodi Sundowns, roş-albaştrii s-au reorientat.
La insistenţele lui Dică, care îl ştie bine pe jucător, FCSB a bătut palma cu Mioveni pentru Bogdan Rusu. Acesta a înscris două goluri în primele două meciuri pentru formaţia argeşeană, în noul sezon, şi vine după cea mai bună stagiune a carierei: sezonul trecut a marcat 9 goluri în 36 de partide.
Evident, Rusu nu reprezintă o variantă ideală pentru postul de atacant împins la FCSB, dar, după ce Mamut a căzut în dizgraţia conducerii, era nevoie de întăriri în această zonă.

Suma foarte mare plătită de FCSB pe Bogdan Rusu

Potrivit digisport.ro, suma pe care FCSB o va trimite la Mioveni pentru această mutare nu e una de neglijat: 300.000 de euro + bonusuri în funcţie de performanţe.
Totuşi, roş-albaştrii ar putea să iasă mai ieftin, dacă Mamut sau Mihai Lixandru, doi fotbalişti de care FCSB e dispusă să scape, vor fi de acord să meargă la Mioveni ca parte din tranzacţie. Potrivit sursei citate, argeşenii ar fi interesaţi în special de Lixandru, acesta fiind un fotbalist versatil. Dar, pentru moment, jucătorul nu consideră că ar fi oportun să meargă la o formaţie care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.
Revenind la Bogdan Rusu, acesta nu are cifre care să impresioneze, dar Dică îl apreciază pentru alte calităţi, fiind văzut drept un fotbalist care creează multe spaţii pentru colegii din ofensivă. La nivel de primă ligă, noul atacant al FCSB-ului a marcat de doar 12 ori în 78 de partide.
Bogdan Rusu a mai evoluat în Liga 1 la Astra (în două rânduri) şi la Hermannstadt, înainte să ajungă, liber de contract, la CS Mioveni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo