Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Miculescu a sosit în Bucureşti şi semnează cu FCSB: "Mi s-a îndeplinit visul". Singurul fotbalist pe care l-a avut idol

Cristian Mihală

Actualizat 01/08/2022 la 11:17 GMT+3

David Miculescu a sosit în această dimineaţă la Bucureşti, pentru a efectua vizita medicală şi a semna contractul cu FCSB. Atacantul de bandă dreapta a dezvăluit că i s-a îndeplinit un vis, odată cu transferul la vicecampioana României.

David Miculescu

Credit imagine: Eurosport

FCSB va oficializa azi transferul lui David Miculescu, după ce conducerea roş-albaştrilor şi oficialii UTA-ei au bătut palma pentru 1,7 milioane de euro. Fotbalistul de 21 de ani devine astfel cel mai scump transfer din ultimii ani în fotbalul românesc, astfel că aşteptările de la el sunt mari.
Miculescu a explicat că a visat mereu să îmbrace tricoul roş-albastru şi e convins că va face faţă presiunii. El va debuta pentru formaţia lui Dică în două zile, miercuri vicecampioana urmând a juca în Slovacia, în preliminariile Conference League.
"Sunt pregătit, nu pot să spun foarte multe, am venit la niște discuții și pot spune mai multe după ce voi semna contractul. Normal că sunt pregătit să joc în cupele europene, sunt optimist, de abia aștept, dacă voi semna contractul, să îmi ajut echipa și să câștigăm.
Tot timpul mi-am dorit să ajung la Steaua (n.r. FCSB), mai ales că este o echipă puternică și mi s-a îndeplinit visul. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la o echipă foarte bună, sunt foarte bucuros că am făcut pasul acum și vreau să îmi ajut echipa cât de bine pot.
Realizez că este presiune, dar așa e oriunde, la orice echipă mare și sper că voi face față. L-am avut idol doar pe Gheorghe Hagi", a declarat David Miculescu, la aeroport, citat de Sport.ro.

FCSB i-a pregătit un contract pe 5 ani lui David Miculescu

Înţelegerea pe care FCSB i-a pregătit-o atacantului de bandă se întinde pe o perioadă de 5 ani. Fotbalistul va câştiga 10.000 de euro/an în primele 3 sezoane, apoi salariul va creşte la 15.000 de euro/an în ultimii doi ani din contract.
Evident, în stilul caracteristic, FCSB îi va fixa o clauză de reziliere care nu are legătură cu realitatea: 50 de milioane de euro.
Miculescu va îmbrăca tricoul cu numărul "11" şi va face joncţiunea cu lotul lui Dică chiar din prima zi a noii săptămâni. Stafful tehnic are nevoie urgent de întăriri, lotul fiind unul mult sub aşteptări, astfel că în proporţie foarte mare David va juca primul său meci pentru noua echipă chiar miercuri. În turul 3 preliminar al Conference League, FCSB va întâlni Dunajská Streda, din Slovacia, turul urmând a avea loc în deplasare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo